Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- A Windowst és a macOS-t is váltaná a Google Aluminium OS
- Milyen egeret válasszak?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- VR topik
- HP notebook topic
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- OLED TV topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- ASUS ROG Ally
Aktív témák
-
harry
veterán
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Tudom, de most a franc fog ezzel vergődni -> "majd holnap játszok azzal, hogy áramtalanítom meg hasonlók."
Az amúgy továbbra is működni látszik, ha login után csinálok egy x restartot. Nem tudom meddig, lehet több óra után megint előjönne valami.
Meglepett amúgy, hogy vannak ilyen témák ubuntuforums-on, több is, hivatalos bugreport is - ennek ellenére nem megy. Holott nekem ezzel régen nem volt gondom... Kubuntu alatt is találkoztak ezzel. Nem tudom, mi volt ezen a gépen korábban, 8.04 vagy 10... akkor nem vlt gond, meg utána sem darabig, nem tudom, mi hozta elő - és miért van már installnál is.
Aktív témák
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Kávépörkölés
- EAFC 26
- Apple iPhone Air - almacsutka
- VGA kibeszélő offtopik
- Fotókon a Samsung Galaxy A57
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- PlayStation 5
- A Windowst és a macOS-t is váltaná a Google Aluminium OS
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X870 R9 7950X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4090 24GB Be quiet Pure Base 501 LX white
- Apple iPhone 14 Pro / 256GB / Voda függő ( függetlenités alatt ) / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- Retro nagy ATX toronyház 2001-ből
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest