- Kiadta majd visszavonta a legújabb GeForce drivert az NVIDIA
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OLED monitor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Aktív témák
-
upszilon
őstag
"Ha szeretnéd kihasználni a géped, végy vindózt és isten áldjon. Nem kell itt az észt osztani, van elég nekünk is."
Vegyél vissza a dumából kicsit nagyfiú!
Igenis-hogy a linuxot először próbálgató felhasználók semmit sem találnak úgy igazán. Van a linuxban minden, mit a bucsuban, de ami ott és akkor valóban kellene az pont nincs. Én is átéltem már ezt az érzést nemegyszer. Tele van az alaprendszer mindeféle butasággal aggatva, de ami kell, azt úgy kell összevadászni. Ugyanez vonatkozik a beállítgatásokra. Onnan, hogy feláll az Ubi az installból, még legalább 3-4 órát bütykölök rajta menetrendszerűen, mire használható rendszerem lesz. (Igaz, már megoldottam ezt a Remastersys progival) Szóval el sem tudom képzelni mért van ekkora nagy szátok a segítség helyett. Nyilván, hogy a winfoshoz fogja hasonlítgatni, mert azt ismeri. Ez nem linuxfikázás, csak még nem tud rendesen kérdezni. Nekem is szoknom kellett a dolgot és többször ment el a kedvem ilyen szájkaratés dumáktól mint amit Te is itt produkáltál. Szóval több megértést a Windówsról áttérőknek és kevesebb hőbörgést!
Aktív témák
- Eredeti játékok OFF topik
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kiadta majd visszavonta a legújabb GeForce drivert az NVIDIA
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- LEGO klub
- Kigolyózta magát a Netflix a Warner-csatából
- Mozilla Firefox
- Assetto Corsa Rally
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Akciós! Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- Asus 15 TUF Gamer FHD IPS 144Hz G-Sync Ryzen7 7735HS 16GB 1TB SSD Nvidia RTX4060 140W Win11 Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest