Hirdetés
Legfrissebb anyagok
- Mostantól több képkockát generálhat az új Arc meghajtó
- Önmagában is értékesíthetőnek tartja a Vera CPU-t az NVIDIA
- A sufni mélyén született a Galax Titan RTX Hall of Fame VGA
- Rég elfeledett képaránnyal nyúzhatjuk a múlt nagyjait az AYANEO kézikonzoljával
- Ráncfelvarrás után marad nagyjából ugyanaz a Minsforum OCuLinkes mini PC-je
PROHARDVER! témák
- TCL LCD és LED TV-k
- A sufni mélyén született a Galax Titan RTX Hall of Fame VGA
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Asus ProArt x570 Creator alaplap javítása?
- Milyen notebookot vegyek?
- OLED monitor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Önmagában is értékesíthetőnek tartja a Vera CPU-t az NVIDIA
- Vége az ajánlott áron árult GeForce-oknak?
- SSD kibeszélő
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
operator10
senior tag
Nah, hát win alatt sem játszható le, de már nem is érdekes, megszereztem más formátumban. Ami viszont még mindíg érdekelne. van e olyan kisalkalmazás, program, ami grafikusan, folyamatosan jelezni nekem a le és feltöltéseket. (7.04-ben volt) csak nem értem hová lett Gutsy-ból. Hozzá adtam a panelhez, és mindent kafán kijelzett. na ez kéne nekem, vagy valami alternativája. Továbbá egy olyan progi(sajnos win alá tök jók vannak) ami minden infot közöl egy dvd lemezről. Ezekben tudnátok segíteni?
Kösszönöm
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
Üzleti előfizetők hirdetései
- Akció! ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 16GB 512GB GTX1650 500nit 4K UHD 1 év gar
- HP Victus 16 - 16.1"FHD 144Hz - Ryzen 5 7640HS - 32GB - 1TB - Win11 -RTX 4050 - 1,5 év gari - MAGYAR
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3851
- ASUS ROG Strix OLED XG32UCWMG /4K,Dual Mode 240Hz/480Hz,TrueBlack Glossy/ új,bontatlan Ipon gar!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest