Hirdetés
- VR topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple MacBook
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Megérkezett az új, M4-es iPad Air
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- SSD kibeszélő
- UHD filmek lejátszása
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Aktív témák
-
Major Major
senior tag
válasz
upszilon
üzenetére
látom, hogy holnapig pihi, és addig nem válaszolsz, de azért gondolom elolvasod a topikot
tegnap csináltam egy teszt lucid installt. az ubuntu restricted extras-on kívül nem tettem fel semmit, (nincs fent se vlc, se mplayer) és így is játssza a videót chromium és ff alatt is.
szóval kell codec pack, úgy hívják, hogy ubuntu-restricted-extras, tárolóból telepíthető. (:
persze mindezek ellenére én nem vonom kétségbe, hogy nálad nem működik, szóval agyaltam a dolgon. azt mondod, hogy ott a beépült totem ablak az oldalon, és azt írja, hogy leállítva.
nálam úgy néz ki a betöltődés, hogy először megjelenik a weblapon a szöveg alatt lejátszó, ekkor azt írja, hogy leállítva, aztán átvált lejátszásra, de még pufferel egy-másfél percig fekete képernyővel, míg valóban elindul a lejátszás.
először a netedre gondoltam, hogy instabil lehet, és képtelen rendesen bepufferelni a lejátszó (ezt a sejtésemet erősítette, hogy a mimms letöltésed is megszakadt)
aztán belémvágott a felismerés, hogy mi lehet az alapvető különbség a gépeink között. te használsz tűzfalat, szerintem mi egyikünk sem, akiknek ment.
tehát jó eséllyel a tűzfalad blokkolja szerencsétlen totemet a tartalom elérésében.
Aktív témák
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Nitro+ AMD RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Használt Artfone A400 4G Senior mobiltelefon / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3971, 94% Akkumulátor
- AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest