Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen videókártyát?
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Home server / házi szerver építése
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AMD Catalyst™ driverek topikja
Aktív témák
-
Major Major
senior tag
válasz
upszilon
üzenetére
látom, hogy holnapig pihi, és addig nem válaszolsz, de azért gondolom elolvasod a topikot
tegnap csináltam egy teszt lucid installt. az ubuntu restricted extras-on kívül nem tettem fel semmit, (nincs fent se vlc, se mplayer) és így is játssza a videót chromium és ff alatt is.
szóval kell codec pack, úgy hívják, hogy ubuntu-restricted-extras, tárolóból telepíthető. (:
persze mindezek ellenére én nem vonom kétségbe, hogy nálad nem működik, szóval agyaltam a dolgon. azt mondod, hogy ott a beépült totem ablak az oldalon, és azt írja, hogy leállítva.
nálam úgy néz ki a betöltődés, hogy először megjelenik a weblapon a szöveg alatt lejátszó, ekkor azt írja, hogy leállítva, aztán átvált lejátszásra, de még pufferel egy-másfél percig fekete képernyővel, míg valóban elindul a lejátszás.
először a netedre gondoltam, hogy instabil lehet, és képtelen rendesen bepufferelni a lejátszó (ezt a sejtésemet erősítette, hogy a mimms letöltésed is megszakadt)
aztán belémvágott a felismerés, hogy mi lehet az alapvető különbség a gépeink között. te használsz tűzfalat, szerintem mi egyikünk sem, akiknek ment.
tehát jó eséllyel a tűzfalad blokkolja szerencsétlen totemet a tartalom elérésében.
Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4041, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 6GB Zalman T3 Plus 400W
- Új FULL HD webkamera + Számla
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Thunderbolt Dock WD22TB4 (210-BDTD)
- Apple iPad 11Pro Wifi+Cell 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest