- Projektor topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Hivatalosan is elkezd védekezni az Intel csodafegyvere ellen az új Geekbench
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Videós, mozgóképes topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Hobby elektronika
- Apple asztali gépek
Aktív témák
-
válasz
upszilon
üzenetére
Ezért raktam idézőjelbe a "szakembert", nyilván nem hivatalból vagyunk itt a fórumon, az Ubuntus meg Linuxos szakembereket, akik ebben dolgoznak, na őket nem itt kell keresni. Éppen ezért írtam, hogy talán egy ennél számodra megfelelőbb fórumot kellene keresned. Mi osszuk az észt igen, lehet, próbálunk segíteni. Cserébe nem kérünk semmit, de elvárjuk, hogy megfelelő hangvétellel szóljanak hozzánk, és ne mondjanak el mindenféle gyökérnek amiért itt vagyunk és megtesszük ami tőlünk telik.
Igazából én arra gondoltam, hogy az lenne a legjobb, ha egyszerűen a Te hozzászólásaid felett átsiklanánk, és tüntetőlegesen nem vennénk tudomást róla, hogy itt vagy. Mert ha valaki már mer bármit is írni, annak ha meg is köszönöd, az olyan keserű ízű köszönöm, tudjuk, hogy Ő is csak egy balek...
Aktív témák
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Projektor topic
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Motoros topic
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- További aktív témák...
- Ps4 és PC Játékok (Április 3. UP!) Olvass...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- AKCIÓ! 64GB Kingston Fury Beast RGB 6000Mhz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- HP EliteBook 840 G7 14" i5 10210u, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55B5 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest