Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Belehúz a kapacitásbővítésbe a TSMC
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fujifilm X
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- VR topik
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
Lenne egy gyors kérdésem. Nem használok NVIDIA kártyát, ezért nem tudom, de gyanús a dolog a méretéből adódóan.
Szal ha letöltöm az NVIDIA honlapjáról a XYZ.run fájlt, ami a driver telepítő akarna lenni és csak futtatni kell, olyan 22 MB, na akkor ha ezt megcsinálom, felrakom, akkor már kész is vagyok? Mármint ha ezt felraktam, akkor már megy rendben, lesz 3D, és lesz beállításához is valami alkalmazás?
Vagy érdemesebb az "nvidia-current" csomagot felrakni a tárolóból a függőségeivel, ami csak egy, az "nvidia-settings" akarna lenni?
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- PC Game Pass előfizetés
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel! 13 hónap ultimate - 50.000 ft
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
Üzleti előfizetők hirdetései
- Újszerű MSI Thin 15 - 15.6"FHD 144Hz - i5 -13420H - 16GB - 512GB - Win11- RTX 3050 - 2+ év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 3070 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- HP EliteBook 735 G6 13,3" Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, 128GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest