Hirdetés
- OLED monitor topic
- Videós, mozgóképes topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- TCL LCD és LED TV-k
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Házimozi belépő szinten
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Alaplap javítása
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
FixY67
üzenetére
Én nem kotortam még arrafelé igazán, de úgy emlékszem, hogy alapból be van kapcsolva, ugye? Mert akkor lehet, hogy arról van szó, amit írsz.

Amúgy másik bugot is felfedeztem már: múltkor elküldtem "aludni" a gépet (suspend state), és amikor "felébresztettem", akkor totál szétesett a kép, mintha max. 8 bites színmélység lett volna beállítva...
Értelmezhetetlen volt a "látott" tartalom, kénytelen voltam rebootolni.
Valaki egyébként épp most kritizálta nekem a Linuxot, hogy mennyire elment kommersz irányba, és egyre több benne a bug, ezért szokott át FreeBSD-re (itt is leírta) - lehet, hogy benne valami?
Faja, hogy én meg pont most kezdtem belecsöppenni a Linux-világba.
Na jó, ez alapján természetesen nem ítélkezem, csak eszembe jutott. 
Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13 2022 M2 8GB 512GB notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

Értelmezhetetlen volt a "látott" tartalom, kénytelen voltam rebootolni.