- Két új Arrow Lake HX CPU érkezik a gamer notebookokhoz
- MacBook Neo vs MacBook Air – Megéri a félár?
- Ha az alaplapi hangchipnél jobbra váltanál, itt az új Sound Blaster hangkártya
- ASUS blog: 2K-tól a 4K-ig és tovább a Radeon RX 9000-es szériával
- Az aktuális Xbox konzolokon is megfogja majd a játékos kezét a Copilot
- Androidos tablet topic
- Vezetékes FÜLhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Rácuppan a Steam eszközökre a Unity
- Hobby elektronika
- Tápos kibeszélő offtopik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Az Intel szerint mindenkit érint, illetve érinteni fog a CPU-hiány
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Aktív témák
-
harry
veterán
válasz
FixY67
üzenetére
Valamilyen szinten szerintem is elvárható, pl. régebben volt az Atom alaplapnál, hogy az ubuntu repos (avagy igazából bármelyik) driver nem kezelte az s-video kimenetet, és igen sokat kellett várni a javításra, de végül kijött. Azt hiszem, 9.04 alatt nem is kellett már ezzel játszani, az alapból az újabban tartalmazta, amivel ment - de mondjuk a korábbi verziók (pl. 8.10 vagy 8.04) talán elvárható, hogy a beépített bugos drivert a kiadott újra cseréljék, és ne kelljen nekem külön letölteni, vagy újabb repókat hozzáadni, egyszerűen csak egy frissítés keretében lássam az újat is. (Nem kizárt, hogy így is volt, arra nem emlékszem, csak példaképp írtam).
Aktív témák
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4398, 100% Akksi
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- 152 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-12450H, RTX 4060 (ELKELT)
- 27% ÁFÁS DELL Alienware 16X Aurora Ultra 7 / RTX 5060 Részletfizetés megoldható. Beszámítás van.
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 9600KF / RTX 3060Ti / 16GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest