- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Androidos tablet topic
- Gaming notebook topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Tovább tarthat a memóriakrízis, mint gondolnánk
- ASUS blog: 2K-tól a 4K-ig és tovább a Radeon RX 9000-es szériával
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen nyomtatót vegyek?
Aktív témák
-
Nagytalp
senior tag
válasz
upszilon
üzenetére
Én nem akartam reagálni eredetileg. De tényleg nem megy neked ez a személyeskedés és szakmai dolgok szétválasztása. Előszerettel sértegetsz másokat -"marhaság, buta beszéd" és persze itt csak Te lehetsz a munka dandárjának elesett áldozata. Most megmondták mások is a véleményüket de Te nem tűröd a kritikát. Ez nem az óvoda barátom! Már egyszer elmondtam ezt Neked. De látom nem tanulsz és nem fogadod meg a jótanácsot. Én túl tenném magam ezen és nem offolnám azt a helyet amelyik segít. De ezen a munka témán nem tudok átlépni. Szerinted a Te videóeditáló melód miatt sajnálnom kellene?? Elviszlek hónapra acélcsöveket szerelni. Te fogod cserélni a palackokat és viheted a 4"-os csöveket a tetőn lévő gépházba. Talán ha már fájnának a térdeid és izzadtál volna valaha "vért" akkor lenne benned némi tisztelet!
Egyébként elismerem a hozzáértésed és örülök is, hogy segíteni próbálsz. Már csak azért is mert amikor elkezdtem linuxot használni csak a HUP és a #Debian csatorna volt a Freenode-on segítség képpen. Mára hála az égnek már sok ilyen hely van. Mint például ez a közösség amiért valóban hálásak lehetünk mindannyian. Manapság az egymásnak nyújtott segítség a legnagyobb érték. Ne sz@rj hát oda ahonnan eszel!
A törlést pedig nem kell kérni tudtommal van erre menüpont.
Téma részemről lezárva.Üdv.
U.i.: Ha tényleg annyira ott vagy szakmailag akkor nekem jól jönne most a segítség a VBox kérdésemre.
Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Linux Mint
- Medence topik
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nintendo Switch 2
- Formula-1
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8265U I 16GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari
- OPPO Find X9 Pro Titanium Charcoal 512GB használt karcmentes 6 hónap garancia
- AKCIÓS CSÍKOS! MacBook Pro 16" M1 Pro 16GB 512GB Gar.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4404
- AKCIÓ! Acer Nitro 5 AN515-58-75F8 Gamer notebook - i7 12700H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest