Hirdetés
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Házimozi belépő szinten
- AMD FX
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- 3D nyomtatás
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
Aktív témák
-
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
üzenetére
Mint mondtam ezt a funkciót már régóta kérik, sokan, mégsem kerül megvalósításra, vagyis szembe mennek az igényekkel, de rosszul emlékeztem, nem is fél, hanem 3 éves a kérés.
[link]Megcsinálhatom magam is... na látod ez az, ami tényleg nagy butaság, a felhasználók túlnyomó többsége nem programozó, erre nem lehet építeni, ez nem több a felelősség áthárításánál, az átlagfelhasználó lehülyézésénél.
Itt szó nem volt driverről, a 32 bites Skype sara, az indítóikont meg nekem nem sikerült megfelelően szerkeszteni, csak konzolból működött, mivel ritkán kell webkamera, nem is álltam neki túrni a netet, hogy megoldást találjak, erre is. (nyűglődök eleget fontosabb dolgokkal is)
Egyébként meg ha Windows-on nincs driver, még mindig nekieshetek magam és írhatok egyet, a Te filozófiád szerint legalábbis, ugye ha nincs mögötte ez a tipikus opensource bullshitt már nem is hangzik olyan jól."ha az általad említett felhasználói igényeket akarná kielégíteni, akkor pont olyan lenne, mint a windows. de akkor minek hívják Linuxnak?"
Ez meg no comment, de csak a többiekre való tekintettel... és mert egyébként is ki lenne moderálva.

#20334: Na abból lenne csak káosz, ha minden kattintásra aktiválódna valami, így is szerencsétlenkednek eleget...
Aktív témák
- iPhone 17 256 GB Black - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Beszámítás! Apple Macbook Air 15 M2 2023 8GB 256GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139
- HP EliteBook 640 G10 - 14" FullHD IPS - i5-1335U - 8GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest