- Gaming notebook topik
- OLED monitor topic
- Milyen hangkártyát vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Aktív témák
-
upszilon
őstag
válasz
üzenetére
nem fogok hasraesni attól a PQDI progitól
...mert én ezt kértem tőled?
de ha nem haragszol, akkor nem fogok fejvesztve rohangálni és sikítozni egy ilyen hír hallatán
...mert én ezt kértem őled?
a kérdéses fetőzést azt sem tudni mikor szedted össze
Ez már nem kérdés, ez már megvan. Írtam is, csak talán nem olvastad el. Egyébként nem fertőzés volt. Direkt módon telepítette egy program. Nem tudtam, hogy ezt fogja csinálni, különben nem engedem neki. De nem volt információ arról, hogy a saját dolga mellett még ezt is fogja művelni. Ez az a pont ahol nem vagytok képbe szerintem. Hogy nincs róla információ. Esetleg évek múltán utólag. Amíg ez nem tudatosul benned, bennetek, addig álomvilágban éltek. De ezt semmiképpen nem vagytok hajlandók tudomásul venni. Mit mondjak, ez a félelem nélküli viselkedés, a ti problémátok, nem az enyém.
Aktív témák
- Gigabyte Aorus 16X QHD 165Hz G-Sync i9-14900HX 24mag 16GB 1TB Nvidia RTX4070 8GB 140W Win11 Garancia
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- HP EliteOne 800 G4 All-in-One i5-8500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest