Aktív témák
-
törölt tag
válasz
upszilon
üzenetére
a kérdéses fetőzést azt sem tudni mikor szedted össze. akkor meg?
de amúgy is több rendszert használsz a gépen, virtuállis gépet is, tehát azt sem tudni, hogy melyik szedte be a fertőzést, de a feltételezés alapján ugy root jog kell hozzá, ahogy minden másfajta fertőzéshez is, így gyanítható, hogy esetleg windows alatt szedted össze, ahol alapértelmezett user is rottként van jelen a rendszerben.nem becsméreltem senkit, bár ettől függetlenül nem fogok hasraesni attól a PQDI progitól. képzeld, nem vagyok teljese hülye, be tudom szerezni, csak egy kis keresés kell hozzá.
egyébként elolvastam a linkelt cikket, és levontam belőle a következtetést, hogy óvatosan kell babrálni a géppel, mert ilyen is létezik. de ha nem haragszol, akkor nem fogok fejvesztve rohangálni és sikítozni egy ilyen hír hallatán.
Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- OLED monitor topic
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- VPN topic
- Villanyszerelés
- NVIDIA® driverek topikja
- További aktív témák...
- iking.hu Apple iPhone XR 64GB használt White megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
- Acer Nitro V ANV15 - 15.6"FHD - i5-13420H - 32GB - 512GB - Win11 - RTX 4050 - 1+ év gari - MAGYAR
- Értékcsökkentett gamer alaplapok /ASUS/MSI/AM5/Számlával/
- HP 255 G10 Ryzen 5 7520U 8 GB DDR5 256 GB SSD FHD Új 2 ciklus Gari 2028.
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest