Hirdetés
Legfrissebb anyagok
- Kompakt, mégis egyszerűen fejleszthető barebone géppel jelentkezett a Shuttle
- 100 Hz-et tud az ASUS dokkolóval kombinált, ultraszéles monitora
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- A szuperintelligencia még odébb, a szuperapp már közel
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
qwertly
addikt
Mert szeretném meg ismerni a linuxot
ami nagyon szinpatikusnak látok,de ez nem zárja ki hogy szeretek játszani.Ha lehet akkor linuxon
.És nem a legújabb játékok kellenek mert a kedvencem a Zuma és a Luxor a Battlefield mellet.De minek 2 op.ha egyel is meglehet oldani.Tudom nagyon kezdö vagyok még a linux világba és aszt hiszem minden ugy megy mint a windowson,ahol minden könnyen megy sőt nagyon is könnyen ezért akarok kiruccani a linux világba.És megvannak azok a dolgok amik win.használtam és itt is szeretném ha müködnének,ha nem is minden.
Aktív témák
Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple MacBook
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Programozás topic
- Autós topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- PLC programozás
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓS!! áthajtós érintős 360 szinteÚJ Dell 16 Plus 2-in-1 Ultra 7 258V Intel Arc 140V 32GB 1TB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4692, 92% AKKSI
- Üzleti kategóriás laptopok, asztali számítógépek, alkatrészek,garanciával, ZoliLaptop.hu
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
ami nagyon szinpatikusnak látok,de ez nem zárja ki hogy szeretek játszani.Ha lehet akkor linuxon
.És nem a legújabb játékok kellenek mert a kedvencem a Zuma és a Luxor a Battlefield mellet.De minek 2 op.ha egyel is meglehet oldani.Tudom nagyon kezdö vagyok még a linux világba és aszt hiszem minden ugy megy mint a windowson,ahol minden könnyen megy sőt nagyon is könnyen ezért akarok kiruccani a linux világba.És megvannak azok a dolgok amik win.használtam és itt is szeretném ha müködnének,ha nem is minden.