- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- VR topik
- Apple asztali gépek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nagyon kellemetlen áremeléssel készül az Intel
- Hővezető paszták
- Házimozi belépő szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Analóg fényképezés
- Nekimegy saját partnereinek az ARM az AGI CPU-val
Aktív témák
-
upszilon
őstag
válasz
Kendek
üzenetére
Nézd, az SSD még drága, de a 4GB-os, vagy 8GB-os minisd-kártyákat már marokszámra dobják utánad. Azon tökéletesen elfut az ubi. Akkor mi a különbség?, kérdezhetnénk. Én kettőről is tudok. Picit lassabb és kevesebb írásnál is már kiég(het)nek az elemi cellák. Nos a sebesség szerintem nem számít. Lassabban áll föl a rendszer 20%-al. Na és? nekem ez nem akkora probléma, hogy megfizessem az árkülönbözetet. Viszont a cella-kiégés már lehet gond. Ilyen szempontból kell elolvasni azt a cikket amit belinkeltem. Mer valószínűleg az úgy igaz, csak az ámítástechnikában már egy öklömnyi hangszet is 1200 Wattos. Akkor egy ilyen SSD miért ne tudna 80 évet, -nemigaz?
Szóval ezt ne hidd el. Ez csak marketingduma. Valószínűleg egy-egy elemi cella kb 5000 írásnál kipukkad.Nos mindezekhez képest kell érteni szerintem a naplózás, a swap, az indexelés, stb veszélyeit...
Aktív témák
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- VR topik
- Apple asztali gépek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nagyon kellemetlen áremeléssel készül az Intel
- XPEnology
- Hővezető paszták
- Látásjavító szemműtét
- Elektromos autók - motorok
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- PC Game Pass előfizetés
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Xiaomi 15 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- HP EliteBook 830 G5, G6 13,3" i5, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ASUS ROG Strix SCAR 16 / Ultra 9 275HX / RTX5090 / 32GB / 2TB NVMe! BeszámítOK
- LENOVO GAMER BAZÁR - új lista (2026.03.14) - Legion Pro 7 (16IAX10H) RTX 5080
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Szóval ezt ne hidd el. Ez csak marketingduma. Valószínűleg egy-egy elemi cella kb 5000 írásnál kipukkad.