Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
Auratech
őstag
Jó az ubuntu. Most is avval éled a gépem. A live cd-vel
. A sikeresen össze vissza bazirgált 400Gb-os winyóm benn van a munkahelyemen. Holnap a ma elsajátított adatmentési gyorstalpaló segítségével partícióról-partícióra kimentem a hasznos anyagot. Aztán a mentésből származó ghosttal visszatolom a jól felépített winfost.
A linuxot egyenlőre a Virtual Boxban engedem szabadon. De amúgy tetszik, még így cd-ről is. Kicsit elhamarkodottan toltam rá az xp-re. Közben utána jártam a vga driver dolognak is.
A haszna az elmúlt két nap szippantásainak, hogy beszereztem egy 500Gb-os hordHDD-t, amire menthetek.
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- KARÁCSONYI AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Xbox One S 500 GB + Series kontroller 6 hó garancia, számlával!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4108, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
. A sikeresen össze vissza bazirgált 400Gb-os winyóm benn van a munkahelyemen. Holnap a ma elsajátított adatmentési gyorstalpaló segítségével partícióról-partícióra kimentem a hasznos anyagot. Aztán a mentésből származó ghosttal visszatolom a jól felépített winfost.