Hirdetés
Aktív témák
-
Auratech
őstag
A ghost után ért a meglepetés, hogy az 50 Gb-os partíció- ghost csak 30, tehát mindig ott van a linux és ott volt a grub, vagy mi a bootoláskor. Oké, tudtam, hogy más a file rendszere és biztos vigyáz saját magára és a ghost csak 16Gb adatot írt vissza a lehetséges 50-ből. Hát majd valahogy leirtom. A lemezkezelővel próbáltam a partíciót letörölni, sikerült is, bár nem volt patent, a szabad helyen.
Újra hgostoltam, ugyanaz, de grub error. Akkor kezdtem ideges lenni. Visszatettem a linuxos cd-t, hátha van valami a telepítő menüben, ami segít. Nem volt.
Akkor megfogadtam, hogy új oprendszert csak virtuális gépként próbálgatok.
A linuxos telepítést gondoltam visszaállítani a letörölt partíció helyére, hiszen az még üres helyként mutatkozott az lemez kezelőben. Ehelyett a partíciós beállításoknál mutatott egy üres 400G helyet, hogy akkor ide jó lesz? Mégsem. válaszoltam. Kis gondolkodás, aztán. telepítés felfüggeszt.
Reboot. Ghost és már nincs látható partíció, ahonnét visszatölthet..
Hiren- még van egy D, ahol van ghost, de ehez kell egy másik gép és egy külső vinyó.
Most már tudom, hogy az egész vinyót kellett volna leghostolnom egy külső eszközre.
Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Jogász topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Vezetékes FEJhallgatók
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- Alkoholista nevelde
- Sorozatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- További aktív témák...
- Apple iPad 11Pro Wifi+Cell 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4108, 100% Akksi
- KÉSZLETKISÖPRÉSI KARÁCSONYI ULTRAAKCIÓ! - MacBook Air M4 16GB 256GB Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 4650G 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus Seasonic 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest