Aktív témák
-
v.attis
őstag
Az a baj, hogy nem! Vagyis nem volt seholsem látható! Igaz nem néztem meg a /mnt méretét, mert végülis most a /home-on sem látszik, hogy ott van, semmi jele, csak annyi, hogy több, mint 40 giga...
Elhiszem, hogy nem tudsz már követni, hidd el nekem sem egyszerű.
Én tulajdonképpen annyit akarok csupán, hogy legyen egy teljesen külön partícióm, ami nem sérül egy reinstall után sem. És ez a parti autómatice csatolódjon (már az sem érdekel, hogy hova) és minden program írja és olvassa akadályok nélkül.
Ez sehogy sem akar összejönni. Újabban már az fstab-os csatolás sem ment. De nem tudom, hogy miért.Még egy kérdés: van két win partícióm is: sda1 és sda2. Ezen kívül vannak a linuxos partik: a rendszer, swap és a privát (lenne). Nos ez utóbbiak mindíg változó sorszámúak minden partícionálásnál. Előzőleg voltak sda3,4 és5. Most sda5,6,7. Ez így ok? Ugyanannyi partícióm van a gépen, csak közben volt néhány átméretezés miatti újra particionálás.
Aktív témák
- Nyáron jön a S.T.A.L.K.E.R. 2 első nagy sztori DLC-je, a Cost of Hope
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- E-roller topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Óvodások homokozója
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- PC Game Pass előfizetés
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Használt számítógépek/merevlemezek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASRock A520M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 6GB ZALMAN T3 Plus Deepcool 400W
- Asus VZ239 23 Full HD Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest