Hirdetés
Aktív témák
-
zodo
nagyúr
válasz
CPT.Pirk
üzenetére
Mivel engem is érdekel, így átkábeleztem magam a linuxos gépre.
Mondjuk nem a házimozi erősítőig, mert nem ér át az 5 méteres optikai kábelem, de az spdif jelet beküldöm a minidisc lejátszó optikai bemenetébe és onnan rca-al a stereo erősítőbe, gondolom megfelel tesztelésre.
Mellékelt képen látható beállításokkal, nálam van a youtube-nak hangja ill. a rendszerhangok is szólnak.
Gnome Alsa Mixer-ben mindkét fülön bekapcsolva a IEC958 !Szerk:
Beállítások ídeje alatt pl. a hangok tesztelésénél nem szólt semmi az " automatikus " választásakor csak az " ALC882 Digital "-t kiválasztva.
Viszont, visszatettem Automatikusra ( mint a képen ) , újraindítottam a gépet és szól minden.Viszont, betettem egy dd 5.1 / dts hangsávokkal rendelkező koncert lemezt ami .vob fájlokból áll és az istenért nem tudom lejátszani.
(sajna ezen a gépen semmi zene és video fájl sincs )Feltettem az smplayert, beállítottam a spdif kimenetett, hardveres gyorsítást, de semmi csak lefagy, hogy be sem tudom zárni.
Mplayer, szintén zenész.Ha már itt tartunk, hogyan tudom bezárni a makacs progikat ?
(pl. mint win alatt az eszkőzkezelővel )Hogyan tudom lejátszásra bírni a smplayert ?
Aktív témák
- Linux Mint
- Chieftec-Prohardver nyereményjáték
- Battlefield 6
- Okos Otthon / Smart Home
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Háztartási gépek
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- További aktív témák...
- szinteÚJ 2030 Gar! Dell Pro Max 14 Ryzen AI 9 HX PRO 370 32GB LPDDR5X 512GB NVMe SSD
- Apple iPhone 16e 128 GB White 100% Akkumulátor 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4694
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
- MikroTik / hálózati eszközök több típus, készletről
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest