Hirdetés
Aktív témák
-
Bikkrom
senior tag
Őőő nem tudtam hogy kell leszedni az atit gondoltam úgy ahogy felmegy.
Rendszer/Adminisztráció/Eszközmeghajtók ott deaktiváltam. Aztán reset és a Megjelenések menüben mindent le is vett alapra. Aztán megpróbáltem egy 9.4-nél korábbi Catalystot a sudoval terminálból de nem ment fel. Aztán 9.4-et ugyan azzal a paranccsal. Az felment->resetet nyomtam. Most próbáltagtom de eddig ahol villogott 1-2 perceket és fagyás közeli állapotba lassult a rendszer most csak 1-et villan és nincs lassulás.
Minden effektet visz megint extrán. De a Rendszer/Adminisztráció/Eszközmeghajtók na ott azt írja nincs aktiválva? Az gáz? Mi van ha aktiválom? Megint felteszi a 9.8-as drivert ami atom villog? Vagy marad ez?(#16903) Obi-1: Compizzal rég nem foglalkozok, most fel se tettem, mert örülnék ha alapba nem lennének megjelenítési gondok.

Aktív témák
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 8GB RAM 256GB SSD
- Samsung Galaxy S25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 2TB SSD RTX 5070Ti 16GB Asus ROG Strix Helios GX601 750W
- Huawei Freebuds 6 fülhallgató
- Újszerű, frissen pasztázott PlayStation 4 Pro, GoldHEN + 20db játék (Cyberpunk, God of War, stb.)
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Rendszer/Adminisztráció/Eszközmeghajtók ott deaktiváltam. Aztán reset és a Megjelenések menüben mindent le is vett alapra. Aztán megpróbáltem egy 9.4-nél korábbi Catalystot a sudoval terminálból de nem ment fel. Aztán 9.4-et ugyan azzal a paranccsal. Az felment->resetet nyomtam. Most próbáltagtom de eddig ahol villogott 1-2 perceket és fagyás közeli állapotba lassult a rendszer most csak 1-et villan és nincs lassulás.
Minden effektet visz megint extrán. De a Rendszer/Adminisztráció/Eszközmeghajtók na ott azt írja nincs aktiválva? Az gáz? Mi van ha aktiválom? Megint felteszi a 9.8-as drivert ami atom villog? Vagy marad ez?