Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
Üdv ismét.
Remélem tud valaki segíteni.
Az a problémám, hogy az Ubuntus gépemről szeretnék netet/adatot megosztani switch-en keresztül egy vagy több XP-s gép felé, de sehogy nem akar működni. Próbálkoztam a manuális beállításokkal is mindkét gépen, de nem sokra jutottam. Azt írja mind két OS, hogy csatlakoztatva, de nincs adatforgalom.Fordítva már egyszer sikerült összehozni kb 10 perc alatt, most meg nem akar sehogy sem össze jönni.
Egyáltalán lehetséges az amit szeretnék? Elsődlegesen két (vagy több) gép között szeretnék nagy mennyiségű adatot mozgatni.
Ha valaki tud, segítsen ki tanáccsal.

Hogy ne legyen egyszerű; usb-s mobil netem van.
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
Üzleti előfizetők hirdetései
- Frissen pasztázva! Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Dell Latitude 7420 Core i7-1185 G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar, szép állapot
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon!
- 165 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest