Hirdetés
Aktív témák
-
lapa
veterán
válasz
sh4d0w
üzenetére
köszi, a superblock-másolatokat már próbáltam. most nem is az lenne a legfontosabb, hanem a korábbi mentés visszaállítása az új vinyóra.
hogy érthetó legyen: a hibás hdd pihen, amíg lementem róla az adatokat, persze nem bírkózom vele. addig viszont friss vinyóra megpróbáltam visszatolni a rencört. ennek első mozzanataként történt a telepítés indítása, hogy a partíciókat megcsinálja hisz én hölye vagyok hozzá.
arra vagyok kíváncsi miképp lehet életre kelteni egy Ubuntut, ha egy működő merevlemezről (tar backup) átmásoltam egy másikra minden fájlt. az új lemez más méretű, és mint írtam a 8.04 telepítő csinált rá swap meg egyéb szokványos bigyókat. ezt követően minden fájlt bemásoltam az első partícióba, a tar kicsomizásával. törölni nem töröltem semmit, ami ott volt azt felülírta.
Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Robotporszívók
- Milyen TV-t vegyek?
- OLED TV topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel! 13 hónap ultimate - 50.000 ft
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 16" M1 Max (2021) 32GB/500GB SSD használt, 88% akku (229 ciklus)
- iPhone 13 mini 128GB 100% (1év Garancia) - AKCIÓ
- Bomba ár! HP ProBook 650 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest