Aktív témák
-
Studiossrác
aktív tag
Hellosztok.
Kezdő linux felhasználó vagyok. Felraktam a gépemre a legújabb ubuntut. Hp 6730s-es laptopom van. Van pár gondom:
1: Aty mobility radeon hd 3430 van a gépembe....Ha hozzáadás eltávolításnál felteszem az általa felajánlott ati drivert akkor az alkalmazásokból nem lehet elinídítani, újratelepítés után pedig egyszerűen nem látszódik a képernyó. Kriksz kraksz az egész csak a rendszer újratelepítése segít(3X is megpróbáltam
). Hogyan kell feltenni a vga kari driverét?
2: Hang...egész egyszerűen semmi sem szól. Mit ajánlotok mit tegyek fel neki?
3: egyben a legkisebb gondom(ha nem oldódik meg az se túl nagy probléma). Pidkin üzenetböngészőt használok, és az alap képet teszi ki az msn...windows alatt ugye betudom állítani, hogy beszélgetések alatt milyen képet lássanak a partnereim. Gondolom ez a kliens is tudja ezt, de hol tudom beállítani? Esetleg van ennél jobb kliens is?
Egyenlőre ennyi a kérdésem, amúgy tetszik a rendszer.
Jó gyors
Aktív témák
- Elvonult a zimankó, de a hardverek nem mennek sehová
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Automata kávégépek
- Apple MacBook
- Gyúrósok ide!
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Proxmox VE
- További aktív témák...
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- FarCry 4 Kyrat Edition eladó
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black használt, szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
- Apple iPhone SE 2020 128 GB Piros 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- MacBook Air 15" (M3, 8 GB RAM, 512 GB SSD)
- Hario MINI MILL SLIM PLUS tekerőt keresek, mert elveszett
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
). Hogyan kell feltenni a vga kari driverét?