Hirdetés
Aktív témák
-
Studiossrác
aktív tag
Hellosztok.
Kezdő linux felhasználó vagyok. Felraktam a gépemre a legújabb ubuntut. Hp 6730s-es laptopom van. Van pár gondom:
1: Aty mobility radeon hd 3430 van a gépembe....Ha hozzáadás eltávolításnál felteszem az általa felajánlott ati drivert akkor az alkalmazásokból nem lehet elinídítani, újratelepítés után pedig egyszerűen nem látszódik a képernyó. Kriksz kraksz az egész csak a rendszer újratelepítése segít(3X is megpróbáltam
). Hogyan kell feltenni a vga kari driverét?
2: Hang...egész egyszerűen semmi sem szól. Mit ajánlotok mit tegyek fel neki?
3: egyben a legkisebb gondom(ha nem oldódik meg az se túl nagy probléma). Pidkin üzenetböngészőt használok, és az alap képet teszi ki az msn...windows alatt ugye betudom állítani, hogy beszélgetések alatt milyen képet lássanak a partnereim. Gondolom ez a kliens is tudja ezt, de hol tudom beállítani? Esetleg van ennél jobb kliens is?
Egyenlőre ennyi a kérdésem, amúgy tetszik a rendszer.
Jó gyors
Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Arc Raiders
- Gmail
- Projektor topic
- Sorozatok
- YouTube
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3940, 100% Akksi
- Blackview Link 8 12,7" Tablet
- 3M füldugó 50 pár (100db) eladó
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 4060 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
). Hogyan kell feltenni a vga kari driverét?