Hirdetés
Aktív témák
-
junkfer
csendes tag
válasz
ngabor2
üzenetére
Köszönet, most jövök rá hogy én ezt már egyszer megtaláltam (pár hónapja másik gépen)...

viszont kezdek rájönni, hogy valószínüleg nem script hiba miatt nem indul újra, hanem valamilyen vga hiba miatt, ugyanis ha azt mondom kijelentkezés akkor is eltűnteti a grafikus felületet, de a grafikus bejelentkezőablakot már nem jeleníti meg. Valami ilyesmit csinál a leállításkor is.
fglrx driver van fennt, adept fglrx telepítés volt utána dpkg-reconfigure xserver-xorg.... igyekeztem egyszerű lenni a beállításnál.... nem tudom mit és hol ronthattam el... ebbe az esetben merre keresgéljek? xorg.conf?
Aktív témák
- Revolut
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Pedzegeti az új Xbox irányát a Microsoft
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Milyen TV-t vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA Cooler Master 600W
- MacBook Air 15" M4 / 24 GB / 512 SSD / 100% akksi / gyári garis
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- DDR3-as laptop memóriák 4gb-os 52db tesztelve 1200ft
- Lenovo ThinkStation P300 Workstation,i7-4790,8GB DDR3,500GB SATA3 HDD,2GB VGA,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest