Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Az idei év nagy kérdése: bele lehet férni 8 GB VRAM-ba?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- Milyen processzort vegyek?
- Most tényleg 8 GB VRAM-mal szúrja ki szemünk az NVIDIA?
- Jelentősen szűkül a GeForce RTX 50 sorozat modellkínálata?
- OLED monitor topic
Aktív témák
-
Rickazoid
addikt
Üdv!
Miután frissítettem Jackalope-ra az Ubuntum, minden rendszerindításnál megjelenik egy hibaüzenet "Önnek régi figyelmeztetései vannak" címmel és "Úgy tűnik elmulasztott néhány figyelmeztetést, mivel a régi figyelmeztetés lista nem üres." szöveggel. Ha bezárom ezt az ablakot, egy-két másodperc múlva megbénul az X, majd lefagy a gépem. Minden indításnál megjelenik és mindig lefagyás a bezárás következménye.
Abszolút semmi ötletem nincs, hol kéne keresnem a problémát, egyáltalán azt se tudom, mi a problémája, mivel van baja, mit is jelent ez az üzenet.
Az ubuntu.hu-n se tudott senki hozzászólni, Googlubuntu-val is próbáltam keresni különböző kifejezésekre (pl.: caution/warning list, caution/warning list is not empty, old caution/warning), de semmit nem találtam, ami bármilyen szinten is hasonlítana.
Pár info:
- Ubuntu 9.04 32 bit
- 2.6.27-11-generic kernel (a frissebbel a rendszer a bejelentkező képernyő előtt színes csíkokat jelenít meg fekete alapon és egyszerűen megbénul, ctrl+alt+f1-re reagál, de csak darabos színes négyzetek jelennek, amik közül a kurzor helyén lévő villog, de semmire nem reagál)
- Acer TM7720G-302G16N notebook (ATI MobilityRadeon HD2400 XT, 2 GB RAM)
Aktív témák
- Hardcore café
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Renault, Dacia topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Trollok komolyan
- Animal Crossing: New Horizons
- Windows 11
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 152 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-12450H, RTX 4060 (ELKELT)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3967
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Új HP Omen 16 FHD+ 144Hz Ryzen9 8940HX 16mag 32GB 1TB SSD Nvidia RTX 5070 8GB GDDR7 Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest