Legfrissebb anyagok
- A processzor tokozásán szállítja a memóriát a GMKtec legfrissebb mini PC-je
- Fél évszázados Apple jubileumot ünnepel a 8BitDo ízig-vérig fém billentyűzete
- Nem csak nagy, de gyors is az LG önerőből AI felskálázást biztosító monitora
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Szó szerint kifüstöli az AI-t a Közel-Keleten Irán
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
harry
veterán
No még a hardverről is pár szót:
Az asztali gépem AMD X2 1gb rammal és egy 7800gt-vel, nvidia driverrel. 720p-s filmet akartam nézni, de nem ment jóformán egyik lejátszóval sem, de a terminálos mplayerrel gond nélkül.
Ismerősöm integrált VGA-s Celeronos notiján (!) természetesen szintén nem mentek a gui-s lejátszók, a terminálos mplayer, nagyjából megbirkózott velük, itt-ott voltak gondok, ha jól emlékszem, de talán lejátszható állapotig sikerült eljutni.
Az én notim egy c2d p8600, intel vga-val, egy 1080p-s filmet néztem totemmel, simán indult, de néhol beszaggatott - terminálból mplayerrel ismét semmi gond.
Aktív témák
Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Autós topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Milyen routert?
- Hobby elektronika
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- 3D nyomtatással csökkentené a kijelző gyűrődését az Apple iPhone Foldnál
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- -50% Dobozos Új Lenovo ThinkPad X1 gen 10 2-in-1 Ultra 7 268V 32gb ram Inter Arc 140V Gari 2030
- AKCIÓ! ASUS B660M i5 12400F 32GB DDR4 500GB SSD RTX 5060Ti 16GB Lian LI LANCOOL 207 Inwin 650W
- HP ZBOOK Firefly 16 G10 /i7-1355U/16GB/1 TB SSD/FHD+/IPS/NVIDIA 4 GB Magyar bill
- AKCIÓ! MacBook Pro 13 M1 8GB RAM 512GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Spigen Essential EF323MQ 3in1 Mágneses MagSafe Vezeték nélküli töltőállomás 25W Qi2.2 Fekete
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest