Hirdetés
Aktív témák
-
VaZso
senior tag
Érdekes hozzáállás a gyártótól, bár általában lehet találni XP-s drivereket hozzá, csak szenvedni kell kicsit vele...
Múltkor ismerősömnek feltettem a Mandrivát, később ugyanerre a gépre felkerült egy XP is, mert most csak ezt a gépet tudja használni.
Érdekes, hogy állítása szerint XP-vel több baja van mint Linuxszal...Nem tudom, a kijelentést pontosan mire alapozza, de tény, hogy első nekifutásra a Win pár nap alatt vírusos lett rajt...
(Elsősorban biztos, nem ezért mondta, mindenesetre meglepődtem, hogy ilyet hallok.
)Mobilnet:
Nálam, amikor bedugtam a Voda-féle Huawey (vagy milyen) USB eszközt, a netről letöltött valami ppp csomagot és rögtön ment is... gondolom, a telepítő CD-n ez már ősidők óta rajt lehet, szóval szerintem gond nélkül működni fog.
Aktív témák
- Íme az új Android Auto!
- Dell notebook topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Melyik tápegységet vegyem?
- Fujifilm X
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Microsoft és egyéb dobozos és OEM szoftverek
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, EA, Xbox stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
- Dell Precision 5570! 4K Touch / i7-12800H / RTX A2000 / 32GB DDR5 / 512GB NVMe! BeszámítOK
- iPhone Xr 64GB 100% (3hónap Garancia)-ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR Gyűjtői darab (3hónap Garancia) - AKCIÓ
- AMD GAMER PC! Ryzen 5600X / RX 6700XT / X470 / 16GB 3000MHz / 512GB NVMe / 650w!
- TAVASZI AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Dell Wyse 5470,14",FHD,Touch,N4100 CPU,8GB DDR4,128GB SSD,WIN11,IR KAMERA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
(Elsősorban biztos, nem ezért mondta, mindenesetre meglepődtem, hogy ilyet hallok.
)