Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- Milyen házat vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen széket vegyek?
- Plexi topic
- Autós kamerák
Aktív témák
-
dbius
veterán
válasz
CPT.Pirk
üzenetére
A synapticban van olyan lehetőség a frissítéskor, hogy csak a csomagfájlok letöltése. Tehát ha egy friss rendszert akarsz frissíteni, megtalálja a sok száz frissítést. Ne a frissítéskezelőt, hanem magát a synapticot indítsd el és azon keresztül kezdeményezd a frissítést. Akkor a felbukkanó ablakban lehet választani, hogy csak töltse le a csomagokat, de ne telepítse.
Hogy ezt miért írtam? Azért, mert ha egy nem korlátos netes gépen elindítod a live-cd-t, akkor az is megtalálja ugye az összes frissítést, neked, csak ki kell pipálni, hogy csak letöltés legyen, telepítés ne!
Az egyetlen probléma ezzel, hogy valószínűleg csinálnod kell egy nagyobb pendrive-ra egy live-cd-t, és arról eljátszani ezt, mivel ha közvetlenül a cd-ről indítod el live-cd módban, akkor nem hiszem hogy lesz elég hely, hogy letöltse az összes csomagot (mivel fizikailag nem hoz létre külön partíciót)
A letöltött csomagokat pedig elmented (/var/cache/apt könyvtárban lesznek), és a szülők gépén a frissen telepített gépre ugyanabba az útvonalba bemásolod őket, majd elindítod a synapticot hogy frissítse magát. Azonban mivel a csomagok már le lesznek töltve, így csak telepíteni fogja őket, nem szed le a netről mást, kivétel, ha időközben még további frissítések jelentek meg.
Ezt a módszert én még nem próbáltam, csak részben, akkor működött.
Hogy létezik-e eleve frissített build, azt sajnos nem tudom.
Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- World of Tanks - MMO
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Milyen NAS-t vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung kuponkunyeráló
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- További aktív témák...
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Használt iPhone 14 Pro felvásárlás gyors, korrekt, biztonságos
- KÉSZLETKISÖPRÉSI KARÁCSONYI ULTRAAKCIÓ! - MacBook Air M4 16GB 512GB Garancia!
- Xiaomi Redmi 15 / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- DDR3 so-dimm 8GB notebook RAM modulok - több db
- Jura Impressa S90 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest