Hirdetés
Aktív témák
-
harry
veterán
Szeretnék WakeOnLant csinálni a szerveremen - a belső láb egy switchre van kötve, azon vannak a hostok. Be tudtam álltani az "ethtool -s wol bgp" kapcsolókkal, hogy ébredjen broadcast üzenetre, magicpacket-re és fizikai aktivitásra (azt hiszem utóbbi azt jelenti) - legalábbis így próbaképp ezeket néztem. A "p" kapcsoló működik is - ha a szerverből/switchből kihúzom az UTP kábelt és vissza dugom
Meg lehet azt oldani, hogy amikor egy host bekapcsol, azt érzékelje valahogy a szerver? Csak küld valami csomagot, mikor bekapcsolom a gépet, vagy rosszul tudom?
Van még egy 'a' kapcsoló, ami ARP-re (? gondolom MAC lekérdezés) is ébreszt, de ezt az én kártyám nem támogatja.
Van esetleg valami tippetek?
Aktív témák
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, EA, Xbox stb.
- Lenovo ThinkPad L13 Gen 2 Yoga Ryzen3 5400U Refurbished - Garancia Akció!
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- 2db Kolink kontinium 1200w platinum
- Samsung Galaxy S24 / 8/128GB / Kártyafüggetlen /12Hó Garancia / Akku: 100%
- Dell Latitude 7410 Core i5-10310u, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Meg lehet azt oldani, hogy amikor egy host bekapcsol, azt érzékelje valahogy a szerver? Csak küld valami csomagot, mikor bekapcsolom a gépet, vagy rosszul tudom?