Hirdetés
Aktív témák
-
harry
veterán
Szeretnék WakeOnLant csinálni a szerveremen - a belső láb egy switchre van kötve, azon vannak a hostok. Be tudtam álltani az "ethtool -s wol bgp" kapcsolókkal, hogy ébredjen broadcast üzenetre, magicpacket-re és fizikai aktivitásra (azt hiszem utóbbi azt jelenti) - legalábbis így próbaképp ezeket néztem. A "p" kapcsoló működik is - ha a szerverből/switchből kihúzom az UTP kábelt és vissza dugom
Meg lehet azt oldani, hogy amikor egy host bekapcsol, azt érzékelje valahogy a szerver? Csak küld valami csomagot, mikor bekapcsolom a gépet, vagy rosszul tudom?
Van még egy 'a' kapcsoló, ami ARP-re (? gondolom MAC lekérdezés) is ébreszt, de ezt az én kártyám nem támogatja.
Van esetleg valami tippetek?
Aktív témák
- Apple Watch Series 10 42mm Jet Black 96% (1év Garancia)
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3631,94% Akkumulátor
- Dobozos! Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10875H 32GB DDR4 512GB SSD Quadro T2000 W11
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Meg lehet azt oldani, hogy amikor egy host bekapcsol, azt érzékelje valahogy a szerver? Csak küld valami csomagot, mikor bekapcsolom a gépet, vagy rosszul tudom?