- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fujifilm X
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Windows 11: miért nem vált mindenki?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezeték nélküli fejhallgatók
Aktív témák
-
VaZso
senior tag
válasz
sh4d0w
üzenetére
Köszönöm, hogy előkerested a leírást.
Úgy értettem, hogy közvetlen ISO bootolást írsz, lehet, félreértelmeztem valamit.
Csináltam magamnak egy pen-driveot, amin fent van néhány rendszer (pl. Linux) és szeretnék mellé nyomorítani egy Live XP-t is. Láttam egy pen-driveos boot megoldást Windowssal, ami közvetlen iso-t töltött be (mondjuk az így elég pocsékolás). Ezért csillant fel a szemem, hogy a Grub is képes ISO-t bootolni.
Még utánanézek kicsit, mert láttam másik boot managert, ami elvileg képes rá, csak most a nevét nem tudom...
...no meg még megkeresem, melyik megoldással tudnám más módon betölteni a Win-t, mert eddig egy olyan gépen sikerült mindezt próbálgatni, amin a Grub, syslinux és amúgy a teljes Linux rendszer betölthető volt ugyan, a működő Win (flash) betöltőjét viszont nem ette meg...
Aktív témák
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! Asus H110M i5 7500 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1050Ti 4GB ZALMAN T3 Plus Deepcool 400W
- AKCIÓ! 64GB Corsair Vengeance LPX 3200Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! GIGABYTE B360N i5 9600KF 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Zalman T3 Plus 400W
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest