- iPad topik
- OLED TV topic
- Átlátszó, vezetékmentes YUNZII klaviatúra numerikus paddal
- TCL LCD és LED TV-k
- Philips LCD és LED TV-k
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Bluetooth hangszórók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
Aktív témák
-
gothem
csendes tag
Nagy a gond! gondolom vágjátok h a Postal2 és az UT2K4 is uax-ot használ. ez olyan mint a pak vagy a pk4 (Far Cry, DOOM3) szerényen dolgozom a szinkronizálásukon ( nem csak én hanem a hacverok is) a lényeg h nem tudunk uaxot megnyitni. ezé kéne azt valami uton módon átkonvizni zippé. ha valakinek van ilyen progija az sürgősen adja oda mert naon kéne!!!
[Szerkesztve] -
gothem
csendes tag
Valaki!!! zipbö akarok Uaxá tömöriteni!!!
sürgös -
gothem
csendes tag
ahamm... Dragon unpm nekem is volt de az nem kezelte le
remélem az uj az vissza is tud kezelni -
gothem
csendes tag
Nagy a gond! gondolom vágjátok h a Pastal2 és az UT2K4 is uax-ot használ. ez olyan mint a pak vagy a pk4 (Far Cry, DOOM3) szerényen dolgozom a szinkronizálásukon ( nem csak én hanem a hacverok is) a lényeg h nem tudunk uaxot megnyitni. ezé kéne azt valami uton módon átkonvizni zippé. ha valakinek van ilyen progija az sürgősen adja oda mert naon kéne!!! :)) :DDD :DD
:C :C :C :C :C
Aktív témák
Hirdetés
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Asus TUF 16 FA607PI - 16" 2,5K 165Hz - Ryzen 9 7845HX - 32GB - 1TB - RTX 4070 - Win11 - 1,5 év gari
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest