Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Dell notebook topic
- Hővezető paszták
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen asztali médialejátszót?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Merula Alba
tag
Hali.
Az az igazság hogy ez antituning proci, vagy mégsem csináltam jól mindent!
Stabilan csak 2800 vagy akörül tudtam tartani. Alapfeszen!
Ámde amire nem számítottam, az az hogy kazánt csinál a PC-ből!
Okádják a "szabad levegőt" a házon kívülről rá ketten is a hűtőre (persze azon is van venti), de még így is 70 fok fölé fűt. Nem akarom megsütni, hagyom így! Esetleg ha már megvan a cseregép, kiélem beteg hajlamaimat! 
Stabilitás: A stabilitásról annyit hogy a Prime95-el tesztelve nem kapott sokkot! Az Everest viszont a földhözvágta.
Nem gondoltam volna. 
Létezik olyan hogy hősokk? Most hogy az órajelek alapra lettek rakva (bár van más ami még nem), még mindig kap random hőhullámokat! Eddig nem nagyon hallottam a hűtőjét, de most nagyon felpörög! Everest-el figyelem, felkúszik 65-re is simán, de aztán hamar lefújják a ventik! Eddig nem volt gond vele! Mi lehet?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 83% akku
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ámde amire nem számítottam, az az hogy kazánt csinál a PC-ből!
Okádják a "szabad levegőt" a házon kívülről rá ketten is a hűtőre (persze azon is van venti), de még így is 70 fok fölé fűt. Nem akarom megsütni, hagyom így! Esetleg ha már megvan a cseregép, kiélem beteg hajlamaimat! 
Nem gondoltam volna.