- 200 milliárd dollárt önt a memóriagyártásba a Micron
- Elképesztő mértékben tömörítenék be a nagy nyelvi modelleket
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Philips LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
- SSD kibeszélő
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali VGA-s kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vigilante
őstag
válasz
kicsigeri #11615 üzenetére
Hát pedig azért annyira vágom a BIOST hogy hol mit lehet beállítani és pedig kurvára 800MHz-re állítottam és a CPU-Z kurvára 480-at(az-az960MHz-et) írt ki mindig a 400-as FSB-nél
Meg lehet hogy a táp egy kalap szar mert mondjuk csak érdekességből fölcsaptam a Vcore-t 1,35V-ra és terhelés alatt visszaszökött 1,25V-ra... aztán jött az h a gép leállt, ennyit meg nem droppolhatna a lap szal itt egy elég csúnya táp csere lesz, 1 éve vettem akkor még nem voltam otthon nagyon a gépekbe cska akartam venni valami fasza gépet azt kész.
Veszek egy GIGABYTE GE-R460-V1 (http://www.argep.hu/product_669218.html) remélem h ezzel már nem lesz semmi gebasz. -
belaazallat
addikt
válasz
kicsigeri #11626 üzenetére
Jó lenne ha tudnád követni, ki, mire is válaszol és kinek milyen hozzászólásába kötsz bele!
Én még mindig Vigilante hozzászólásaira reagálok, az ő asus alaplapja nem Gigabyte: [link] [link]
Csak kétszer írta le...Meg szerintem a G31-es lap nem P45.
Szóval mielőtt át mennék flame-be, legyél szíves megtanulni értelmezve olvasni!
Köszi! -
CSiMi_
tag
válasz
kicsigeri #11627 üzenetére
De ezzel az a baj, hogy kifagy, de nagyon!!! És ráadásul amikor mindent visszatettem alapra, már csak a feszek voltak normalon, akkor is mindig kifagyott, és van vagy 1014 fajta fesz, ami azt sem tudom mit csinál, és nem akarom egyesével kipróbálni, melyik miatt lőtt ki a gép mindig....
-
belaazallat
addikt
válasz
kicsigeri #11615 üzenetére
"Egy picit gondolkozhatnál, ha beállítasz valamit az úgy is marad, és nem fog neked 960 ra állni. Vagy te már tapasztaltál ilyet,"
Igen találkoztam ilyennel és nem is egyszer. Nem megfelelő bios az alaplapban csodákra képes, elrontott beállítások miatt kiakadt bios-ról ne is beszéljünk. Asus bios-szai meg főleg, az olcsóbb szegmensben enyhén érdekesek. De ez már off, ha gondolod priviben folytathatjuk.
-
CSiMi_
tag
válasz
kicsigeri #11618 üzenetére
Az alap
CPU_VCORE: 1.175
MCH_core: 1.1 (tehát+0.02 amit akarok.)
Amúgy meg a gyártó szerint, a saját honlapján azt írja, hogy ajánlott fesz 2.2, max fesz 2.35
Csak nem tudom, ha állítom hogyan tegyem ezt.
Gyártó álltal javasolt
5-6-6-18, 2.2v, 1150 Mhz ezt hogy lövöm be?Mivel a proci már ki van tesztelve egy ilyennel
FSB: 433 9x ~ 3897Mhz
CPU_Vcore: 1.25650v
CPU_Termination: 1.12vYolan mester! Én tudom, hogy a kisebb időzítés jobb, de több fesz is kell hozzá? Meg nem tudom, miért, de amikor egyfolytában kaptam az errorokat, akkor akár hova raktam a feszt kifagytam. Visszatettem mindent normálra, de mégis!!! Tegnap a boltban, ahol vásárolok mondta a srác, hogy tegyek mindent autora, és bevált! Ezért kérdeztem, miért jó az a Normal. És szerintem inkább adjon több feszt, hogy menjen.
Meg akkor az alap kérdés ET6-tal is kipróbálhatom, ha kitalálok valamit?
-
belaazallat
addikt
válasz
kicsigeri #11590 üzenetére
Mért nem értelmes az ha megkérem, hogy a 800-as ramokat, amik CPU-Z szerint 960-on mennek, holott ő 800-ra állítja be, vegye vissza 667-re?
Az hogy nem vettem észre, hogy Te is válaszoltál neki még nem teszi feleslegessé a hsz-t.
Mod:
Egyébként ha 2,1 voltot kapna alapból a ram, te meg még mondod neki, hogy emeljen feszt?!Kritizálni könnyű, alkotni nehéz....
-
Razuel
aktív tag
válasz
kicsigeri #9114 üzenetére
Ennyire azért énis értek hozzá..
De am nincs 2,66os szorzó. És az amúgy se lenne 1:1, vagy igen?
Nézegettem, hogy mennyit bír a proci és vitte a 400as FSB-t, de úgy, hogy egyszer elindult egyszer meg nem.. ez mi?
Így ment: 8x400 (szóval 3200), de úgy már az istenért se akart elindulni, hogy 7x400?! wtf?!
Egyébként van olyan, hogy FSB overclocking voltage, ha ezt egy kicsit megemelem nem lehetne kicsit többet kihozni belőle?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox tulajok OFF topicja
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Formula-1
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- BestBuy topik
- Honda topik
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- További aktív témák...
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Beszámítás! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- Csapj le az új MSI MPG B550 GAMING PLUS-ra most! 0% THM-RE is!
- Bomba ár! HP 250 G8 - i5-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest