Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Amilyen gyorsan jött, olyan gyorsan ment is a világ legdrágább csúcs-VGA-ja?
- OLED monitor topic
- Mini-ITX
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen videókártyát?
- OLED TV topic
- Androidos tablet topic
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Gyufaaa
veterán
Persze.
Az az órajel amin alapból ketyeg minden proci, csak egy kiindulópont amin tutira stabil. A többi rajtad és a deszkán "áll vagy bukik". 2.9Ghz ig szerintem tutira fel tudod tornászni stabilan alapfeszen. Tehát semmi mást nem kell tenned, mint az fsb-t emelni. De előbb olvasd el ennek a topiknak az első hsz-ét. Mindenképp! -
kicsigeri
senior tag
Elméletileg van bennük hővédelem, ami lekapcsolja a procitól az áramot ha túlmelegszik. De 8 perc az még nem mondható stabilnak, meg nem az Orthost futtasd, hanem a Prime 95 - öt. Az jobban megizzassa a procit. Gyári ventinél igen nem kéne a feszekkel játszani.
Ja de 57 fok az még semmi. 70-75 fokig elmehet, de hamar oda tud érni. -
kicsigeri
senior tag
Futtattam utana az orthos beta.t,es 5 perc utal elkezdett figyelmezteto hangot adni es pirosan villogott,gyorsan leallitottam... nem kell megijedni, csak nem stabil a rendszer. Nincsen semmi gond, nem lesz semminek se kára. De lehet kell egy kis fesz a procinak. Az AMD tuninghoz nem értek, csak feltételezem hogy ez a baja. Vagy az is lehet hogy a ramok nem mennek azon a MHz-n annyi fesszel.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Óra topik
- Formula-1
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Amilyen gyorsan jött, olyan gyorsan ment is a világ legdrágább csúcs-VGA-ja?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Intel Xeon E5-2600v4 processzorok készleten 2680v4,2683v4,2697v4,2697Av4(áfás számla, 2 év garancia)
- Intel Core i7-9700 CPU LGA 1151 + GIGABYTE Z390 UD
- i5-10600 KF 4.1 GHz, 12 MB Cache LGA 1200
- Intel Core i7-4702MQ Mobile Notebook Processzor
- Intel Core Ultra 5 235 14-Core (24M Cache, up to 5.00 GHz) LGA1851 OEM PROCESSZOR!
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3443
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- iKing.Hu - Google Pixel 10 Tensor G5, 120 Hz OLED, tripla kamera-128 GB Használt, karcmentes Gari
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Az az órajel amin alapból ketyeg minden proci, csak egy kiindulópont amin tutira stabil. A többi rajtad és a deszkán "áll vagy bukik". 2.9Ghz ig szerintem tutira fel tudod tornászni stabilan alapfeszen. Tehát semmi mást nem kell tenned, mint az fsb-t emelni. De előbb olvasd el ennek a topiknak az első hsz-ét. Mindenképp!
Természetesen nem árt neki. Sőt, Manuálisan még emelhetsz rajta hogy mennyit megy max alapfeszen.