- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- HP notebook topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petiapó
tag
Hali!
Először az utolsó kérdésre: alacsony FSB, és magas szorzó mellett szoktak tuningolni, mert így minden egyéb rendszerösszetevőt ki tudnak zárni (egyébként a rekordoknál két kategória szokott lenni: legmagasabb órajel, és legmagasabb FSB, ebből látszik, hogy külön van a kettő.) Az viszont igaz, hogy ha megtaláltad hol a proci korlátja, akkor érdemesebb ugyanazt a frekit kisebb szorzóval, magasabb FSBvel előállítani, mert így gyorsabb lesz a rendszer.Azért az eredeti hsz-hez lenne kérdésem: az mit takar, hogy 1033MHz-es FSBvel, 10es szorzónál volt 2.6GHz a freki? (ha összeszorozzuk, akkor 1033*10=10330MHz. 10,3GHz?)
ha tényleg 10es szorzó volt beállítva, az csak 260as FSB. el kell osztani 4el, így könnyebb kezelni egymás között, nem kell számolgatnunk. -
Petiapó
tag
válasz
dmenyusd #6166 üzenetére
Hali!
Tápot nem írtál? Sztem ehhez 450től indul (habár eddig a 400W-os FSP-m is bírja)
A többi teljesen jó, de szerintem is az 1066os RAM a nyerő
A videokártyához csak annyit, hogy abban az esetben ha vmi iszonyú felbontású monitor van a birtokodban, akkor érdemes 1GBosat venni. Az enyém 512, és bármilyen játékot visz (ami fut ezzel a procival persze) bármilyen beállítás mellett, 1280*1024ben. Sőt... Ez meg se kottyan neki.
pl. egy 1900*1200 felbontás már igényli az 1GB-osat
Ezt a cirka 5-7 ezer forintos különbséget, pedig elköltheted egyéb dolgokra
Persze, ha még nem tudod, hogy a jövőben milyen monitorod lesz, lehet az 1GB-os. Miért, ne? (én személy szerint ilyen monitort nem vennék, mert nincs rá léegy jobb már 100K
)
-
Petiapó
tag
válasz
Petiapó #6134 üzenetére
Neki is estem a guglinak, és ez jött ki:
"As we have discussed before Loadline Calibration is best left disabled, especially when using the newer 45nm CPUs. Our testing has shown these settings induce power instabilities, even when using lower voltages. In addition, when enabled the option sometimes requires more CPU voltage than would otherwise be necessary, meaning increased power dissipation and higher temperatures."
Esszerint nem is jól műxik 45nm-es procik esetében, mint amilyen pigatté, még alacsony feszkón sem... csak ront a helyzeten, növeli a fogyasztást, és a hőmérsékletet, az energiaellátás stabilitásának rovásáraigazán hasznos kis funkció
-
Petiapó
tag
Szia!
Most nézem, vhogy kimaradtál a szórásból
Általában a magas szorzóval, alacsonyabb FSB mellett szavaznak, mert ki lehet köszöbölni az ebből fakadó hibákat, és könnyebben be lehet lőni a proci max frekijét.
Igazából abból még nem volt gond, hogy a szorzó volt magas, és emiatt hibázott, ellenben a magas FSB tud "furákat" művelni.
De a magasabb FSB frekvencia növeli annak "áteresztő" képességét. mivel azon keresztül áramlik az adat.
Lényeg: ha nem vagy otthon a tuning területén, akkor maradhat így. teljesen jó. -
Petiapó
tag
válasz
N-vidi-A #6125 üzenetére
Hali!
Nos a fesz. emelés egyáltalán nem egészséges, már ha azt nézzük, hogy csökken az élettartama, de mivel ezt nem ismerjük (mert egy procira sincs ráírva hány napot fog menni), így nem mérhető mennyivel
Igazából az a lényeg, hogy a fesz emelés még nem árt neki, ha kellő hűtése van. Ha tudod, hogy most mekkora hőfokon mozog a proci, akkor azt is tudod mennyivel mehet feljebb.
Általában a 60-65celsius az elfogadható a tuningnál. (terhelés alatt)
Szal beállítod az óhajtott frekit (ésszerű keretek között. pl.: 3.4), és adsz mellé egy kis feszt, egészen addig amíg el nem éri a stabilitást orthos alatt. ha ekkor sem megy fel 60ig a hőmérséklet, még mehetsz egy kicsit feljebb, ha gondolod.
Kicsit beleolvasgattam az E6000es széria topikba (ajánlom neked is, hasznos), és ott átlagosan a 1.4V-ot mondják még az egészséges max-nak. Persze ezen többet elmegy mint 3.4GHz
Ramokkal maradj 1066 körül, és akkor nem kell piszkálni a feszt., ennél feljebb már amúgy sincs értelme emelni. -
Petiapó
tag
Hali!
Az X2esek klubjában ezt találtam:
Maotun kolléga márciusban nyilatkozta ezt, a black editionnel kapcsolatban"CPU sebesség:
CPU órajel 3200.2 MHz (eredeti: 2600 MHz, overclock: 23%)
CPU szorzó 16.0x
CPU FSB 200.0 MHz (eredeti: 200 MHz)
HyperTransport órajel 1000.1 MHz
Memóriabusz 400.0 MHz
DRAM : FSB arány CPU/8
Ide nekem 1,3850 V kelett everest szerint 1,36V CpuZ 1,39 V .-on..."Az eredeti hsz
ha így állítod be akkor a ramoknak se lesz bajuk.
(hasznos tud ám lenni a kereső, csak használni kell)
-
Petiapó
tag
szerintem ő nem a kékhalálra gondolt... arra nincs olyan, hogy "rendszer súlyos hiba esetén ne alkalmazza a kékhalált" opció
ha lenne nálam már tuti pipa figyelne a négyzetben
az a lényeg, hogy ha rendellenes dolgokat művel a gép, hirtelen újraindulás, megfagyás... akkor vmi a beállításokkal nem oké, proci túl van húzva, vagy jól van húzva csak kevés feszt kap, esetleg a memória akad néha... sokféle baj lehet, és ezeket csak kísérletezgetéssel kipuhatolni...
most nézem: fesz emelés nélkül nyomtad a 800as RAMnak a 900MHz-et?vagy azért kap egy kicsit?
én ezzel kezdeném, vissza 800ra, vagy alá, és teszt. ha így műxik, akkor ez volta hiba, és esetleg elkezdheted emelni visszafelé addig amíg ki nem jön a bibi megint, így tudni fogod hol a kortlátja. érdemes egyébként visszaosztani 800 körülre, és az időzítésekkel mahinálni. szerintem egy jobb időzítés többet hoz, mint 10-15% +freki. -
Petiapó
tag
válasz
#84221696 #6100 üzenetére
még nem mind, de valószínűleg kifogják amit később adnak ki
AMD procikat nem lehet látványosan húzni, amennyit meg lehet az meg nem éri meg...
Hogy a 4850est mi hajtaná ki AMDből nem tudom, de bivalyerős kártya az biztos (nekem egy E2180asom van 2GHzről 3.33-ra felhúzva, és azt mondják ez még nem elég a kártyához) -
Petiapó
tag
rendben!
szerintem is fölösleges, csak ha jól emlékszem egy játékkal az a gondom, hogy addig nem telepítette fel magát amíg nem látott virtuális memóriát is. de ha ki kell hozzá kapcsolni hát legyen
csak tiltsd le az összes meghajtón a virtuális memóriátkét féle mód van a boot.ini szerkesztéséhez:
1. ha kikapcsolod az intézőben a mappanézetben a "windows védett fájlainak elrejtése" opciót, akkor meg fogod látni vmelyik főkönyvtárban a boot.ini-t, ott jobb gomb rá, és megnyitás
2. vagy ha azon a vinyón ahol a windows telepítve van nincs több partició, akkor parancssorból is edit-elni lehet: parancssor megnyit, <cd\>, és <edit boot.ini>
ha esetleg van még egy partició rajta, és azt írja ki hogy nem találja a fájlt, akkor lépj át a másik particióra, és ott írd be ezt. szerkesztés után ne felejtsd el elmenteni. -
Petiapó
tag
nos a pagefile-t a start menü/beállítások/vezérlőpult/rendszer/speciális/teljesítmény beállítások fül alatt alul található. Itt be tudod állítani melyik meghajtó(i)don kezelje a virtuális memóriát, és mennyit
A kikapcsolása nem ajánlott, mert néhány program nem fog futni ha ez nincs. (hirtelen nem jut eszembe, de volt ilyen nekem) A mérete akkor optimális, ha jól emékszem, ha a fizikai memória 50%-áról indul, a felső érték pedig a 100% (tehát 2GB esetén 1024-2048)A boot.ini fájl pedig, vmelyik meghajtód főkönyvtárában van, csak nem látszik, mert rejtett, és rendszerfájl is egyben. A piszkálása nem ajánlott, mert ha elrontod, nem fog indulni a windows, de ha elmondod mit szeretnél vele, szívesen segítek.
-
Petiapó
tag
Hali!
Valószínűleg az időzítéssekkel lesz gond. esetleg visszábbveheted egészen addig amíg stabil nem lesz, vagy adj neki +0.1 feszt.
Érdemes a memtest progit lefuttatni, mert az megmondja közel biztosan, hogyha a rammal van vmi.
Először a +0.1Val próbáld, ha úgy nem jó, hagyd ezen az értéken, és kezd el lazítani az időzítéseket. -
Petiapó
tag
válasz
Gyufaaa #6082 üzenetére
Hali!
Ugyaninnen leszedhető a legfrissebb BIOS is F3 amivel már tuti megy, mert ezt írják róla:
"1. Fix: Some of 1000 GB (1TB) HDDs will be detected size error.
2. Update CPU ID (Support AM2+ Phenom CPU)"
A második sor biztosítja neked, hogy ezzel a BIOS-sal már tuti menni fog benne...Van még egy F4G jelzésű is, de azt nemtom kell-e neked, mert csak a PCI részébe nyúltak (de amit a F3 tud, azt ez is tudja). Esetleg felrakhatod ezt ha gondolod. F4G
-
Petiapó
tag
Hali!
A "paging" felvillanás a program része, nem hibajelzés.
Azonban a GEIL Value nemtom mennyit bírhat, én az Ultrámnál úgy vettem észre, hogy ha egy kicsit is túllépem az alap 800MHz-et, akkor kell neki a 2.1V, azaz a +0.3V, cserébe betonstabil.
Ennyitől ezeknek még nincs baja, mert a dobozára is rá van írva, hogy szabadon alkalmazható, de, hogy a Value mit szól hozzá, azt nem tudom (legalábbis hőfokra) -
Petiapó
tag
válasz
Sonitus22 #6040 üzenetére
zenélésre?
ezalatt a zene hallgatásra gondoltál? vagy mivel zenész/DJ/zene"gyártó" vagy, éjjel-nappal mp3 konvertálásokra? (félre ne értsd, nem gúny)
Az elsőhöz semmi szükség nincs rá. Browser, Office, és még sok más alkalmazással egyszerre hallgatva a zenéket, sem éri el a 30%ot a processzor kihasználtság, memória tekintetében pedig a sima 800MHz, 4-4-4-12őn is teljes "élményt" nyújt, hétköznapi használat mellett, nem tudsz akkorát húzni ezen, hogy észre lehessen venni. De még ha konvertálásról beszélünk is, egy 2-3 órás hangfelvételt sem tart sokba konvertálni (oda/vissza), úgy hogy közben használható marad a gép... A memóriára itt is vonatkozik az első, ez még mindig nem számottevő feladat, hogy tuningolni kellene.
Szerintem, csak emiatt nem érdemes. Inkább kíméld meg az életét...hosszútávon meghálálja...
(ui.: játékok miatt szoktak huzigálni: masszív procihasználat, nagy memória igénybevétel)szerk.: ha esetleg a jövőben beruházol egy hd3870, vagy HD4850be (ez a kettő a legajánlhatóbb), akkor már lehet róla szó, méghozzá nagyon is
(lassan csak elkezd visszacsúszni az áruk, már megint van 40ér 4850es, de fog az még lejjeb menni)(én még szept.be vettem az enyém 35Kért
)
-
Petiapó
tag
válasz
dangerzone #6036 üzenetére
Szia!
Először is miért akarod emelni?
Ha a memória feszt emeled attól emelkedik a memória hőmérséklet, és ez hosszútávon élettartam rövidülést eredményez, amennyiben rosszul szellőző házad van, vagy nem megfelelő minőségű ramokról van szó (a corsair jó), azonban a fesz. emeléssel gyári értéknél magasabb órajeleken is stabil marad(hat).
Az FSB feszültségének növeléséről nem tudok mit mondani. igazából nem is kell emelni, esetleg +0.1et lehet neki adni, de nincs jelentősége. LEhet még káros is. ha vki tudja írja meg.
Ha csak a processzort akarod túlhajtani, semmi szükség nincs a többi emelésére. Szerintem ez a Corsair 1066os bőven elég, ezt hova kéne még emelni. belövöd ennyire CL5ben és ennyi, a mai technológiával már nem képes a rendszer ennél magasabb órajelet normálisan kihasználni (pang a memória).
Egyébként minél magasabb szorzóval dolgozol, annál jobban ki lehet küszöbölni az FSBből adódó bajokat (pl. 9*400, az esetedben, habár ennek a procinak 666 a korlátja ami elég jó)
-
Petiapó
tag
válasz
Vasinger! #6023 üzenetére
akkor a memória elvileg bírja...
orthos próbáltad procira? (sztem elég a small FFT, 9es prioval)nálam látszólag minden rendben volt: egyszerre futattam két legjobb módú tömörítést 2 avi-n (ami amúgy is "sűrű"), simán ment 100% kihasználtságon 15 percig, ez meg is volt, azután jött egy kis Carbon, és HL2 - EP1 teszt, egyik sem mutatott semmit, erre leszedtem az orthost, amivel 2 percig sem jutottam el...
Két megközelítés:
Negatív: ha jó a gépem minek szedtem le az orthost, mert így ráment egy napom mire olyan lett, hogy fut rajta 3 órát is az amit amúgy se használok 24/7(többet nem hagytam mert untam, hogy nem tudok még böngészni se rendesen
)
Pozitív: csak egy nap ráfordítással stabil tuning született, ami a jövőben várható "komoly" megterheléseket is hiba nélkül viszi majd mint a huzatHa kiakad, akkor próbálj meg egy kis plussz feszt adni a CPUnak. A legkisebb egység amit tudsz emelni megteszi. Ha az sem akkor még egy lépés...stb. Nem kell egyből +0.5V adni
A hőfokot nézd közben, ne nagyon menjen 70 főlé (a biosban pedig állítds be a hőfokvédelmet biztos ami biztos, én 90 fokra raktam)
-
Petiapó
tag
válasz
Vasinger! #6016 üzenetére
nos a következő a kérdés: van floppy meghajtód?
ha van, szedd le [ezt]. kicsomagolod, beraksz egy floppyt a meghajtóba, elindítod az install.bat-ot, ha ez megvan, restart, boot from floppy, és tádááá
Aztán mikor megunod ezt nézni kinyomod , és ennyi volt a memória teszt
Ha hibázik, akkor a RAM nincs jól belőve, ha nem akkor máshol a bajHa nincs floppyd akkor a CD-s verzió kell...
Ja és igen 9*445, vagy amin szeretnéd, hogy stabil legyen, hisz arra vagyunk kíváncsiak, hogy ahogy neked kéne, jó-e úgy...
-
Petiapó
tag
válasz
Vasinger! #6011 üzenetére
azt nem írtad az adatlapon, hogy GEIL Value vagy Ultra, utóbbinak csak adni kell 2.1-2.2Vot, és akkor elviszi stabilan
Egyébként futtass le egy orthos blend-et, akkor rövid úton kiderül melyik nem bírja.
Ui.: addig ne is vegyél semmit, amíg nem tudod biztosan melyik a gáz... -
Petiapó
tag
áááá
már megint nem figyeltem...
elnézést kérek
Teljesen igazad van!
Akkor marad a memóriatúlhajtás, mint azt kicsigeri is írta, nagyon megbízhatóak a geil ultra-k, így (habár én 960ig nem mentem el) akár 450es FSBvel is lehet próbálkozni, ami már 3150MHz, de a 900at viszi a GEIL, ezt tudom tanúsítani én is.
Elnézést mégegyszer! -
Petiapó
tag
válasz
Petiapó #6005 üzenetére
már nem ment a szerk
ha esetleg kevés lenne a feszültség (mert nem mindig megy fel 2.1re a +0.02től, látni a PChealth statusnál, mennyit kap újraindítás után) akkor próbáld meg +0.3al.
A lényeg, hogy igaza van a gyártónak, hiába nincs attól a +40Hztől nagyon túlhajtva a memória, mégsem bírja 2.1Valatt hozni, tapasztalatom szerint, ha egy kicsit is túlléptem a 800at, már kellett neki a 2.1V...
...és a 2.05V még nem elég neki
azért egy kis mellékinfó:
már 2 órája fut az orthos 9es prioval 10*333as beállításon
azt hiszem megvan a tuti beállítás. így 800on vannak a ramok 2.4es beállítással, 4-4-4-12es időkkel
igaz ehhez a 3330Mhz-hez kellett a 1.55V, de még így is csak 65-67fok körül mozognak a magok -
Petiapó
tag
Elnézést a kéretlen beleszólásért, de szerintem egy nagyobb szorzóval volna érdemesebb próbálkozni, így nem lesz olyan magas az FSB, és könyebb 800 alá a ramokat belőni(ha jól látom talán egy P35ös lapod van, ebben nincs 2.00 kisebb ram osztó, legalábbis az enyémben nincs)
Ha beállítod a 9*320at, akkor 2.5 ramosztóval pont 800on fog futni, és így csak 80MHzel lesz több a freki (2880MHz)...
De így az FSB se lesz magas, és a RAMok is pont annyin futnak amit még biztos elvisz
Fesz. ügyben nem tudok nyilatkozni, mert nem ilyen procim van.szerk.: most nézem, hogy a ramod is ugyanaz mint nekem, ebben az esetben próbálkozhatsz a 8*350es beállítással, ami 2800 kereken, ehhez belövöd a ramot 2.4el, így 840MHz lesz, visszaveszed az időzítéseket 5-5-5-18ra, és adsz neki +0.2V feszt, bírja mert rá is van írva a dobozra, de futott is nálam 2.1Von és tökéletesen megy, a nyitott házzal pedig nem is melegszik túl
-
Petiapó
tag
"Elvileg szerintem csak akkor kellene növekednie, ha az órajel menet közben magától nagymértékben megnőne."
Mint pl. nálam. üresjáraton leveszi a CPU-t 6*310re, míg terhelésnél, visszaáll 10*310re, igaz, hogy csak a szorzót módosítja, de szerintem ez igényelhet nagyobb feszt. Mert nem mindegy, hogy 1860on fut, vagy 3100MHzen, nem?
-
Petiapó
tag
"A VID az processzor darabtól függ szerintem. A legtöbb E6300-nak például 1.325V, de van 1.25V -os példány is. Nem vagyok benne biztos, de a bios-nak alapból a VID-re kell beállnia, szóval szerintem amit alapból ad a bios, az a VID."
Ebben teljesen igazad van. De kifejteném amit írtál: ezek szerint minden processzorban (típusonként) másképp van beállítva a VID, tehát más feszültséget kér az alaplaptól.
Csak azért lovagolok ezen annyira, mert nagyon sok topikban (nem ebben), lehurrogják az embert, mert azt a szót használja, hogy alapfesz. és nem azt, hogy VID, holott az előbbi a helyes, hiszen a VID egy rendszer, és nem feszültségérték...a feszültség már csak következménye a VIDnek.
Félreértés ne essék, lehet VIDnek hívni, de akkor ne szólják le az embert ha máshogy hívja (egyébként helyesen)."A droppal kapcsoaltban én azt tapasztaltam, hogy terheletlenül is droppol, nem tudom hogy ez változik-e terhelés hatására... Inkább a felvett áram mennyisége (amper) nő terhelsére szerintem. De ez lehet hogy emeletes marhaság volt
"
Ez egyáltalán nem marhaság. Így van ahogy írod. Az áramerősség magától változik, annyi "folyik keresztül" amennyit felvesz a CPU. (illetve amennyit át tud engedni az alaplap, és amennyit a tápod tud nyújtani. de ezutóbbiak még nem képeztek szűk keresztmetszetet)
Én az automatikus feszültségváltoztatás alatt arra gondoltam, hogy ha a processzornak több fesz-re van szüksége valamely okból kifolyólag a VID utasítja az alaplapot, hogy adjon rá egy kis kakaót. Ilyen eset pl. a drop is, ahol érzékeli a CPU, hogy nem elég a fesz. és kér még rá egy kicsit. -
Petiapó
tag
na egy kis keresgélés után ezt találtam wiki-n:
"Voltage Identification Digital or VID is a circuit concept developed to provide the central processing unit (CPU) of a computer with the appropriate supply voltage. Instead of having a power supply unit generate some fixed voltage, the CPU uses a small set of digital signals, the VID lines, to instruct an on-board power converter of the desired voltage level."Ha jól értem a dolgot, akkor:
A VID egy ciklikus jelzésrendszer, ami biztosítja a CPUnak a szükséges aktuális feszültség szintet. Ahelyett, hogy egységes fix feszültségen alapuló ellátást használnának, a CPU kis adat jeleket küld, a VID sorokat (azt hiszem így helyes, de lehet utasítás is), ami értesíti az alaplapi feszültség-szabályzót, az aktuáilis feszültség szükségletről.Tehát a VID nem alapfeszültség, viszont a VID következménye az alapfeszültség. Ebből az is következik, hogy ha auto-n van beállítva a fesz.szabályzás, akkor a túlhajtott processzorhoz szükséges feszültség is alapfeszültségnek hívható, még akkor is ha az nem egyezik az előző értékkel, de a VID alapján lett generálva.
Azonban, arra nem találtam utalást. hogy működik-e a VID olyankor is, amikor kézzel állítunk be egy fix feszt., véleményem szerint igen, a szabályzás megmarad, csak magasabb értékekről indul, talán így tudja ellensúlyozni az alaplap a drop-ot. (ez utóbbi bekezdés, csak tipp.)
-
Petiapó
tag
Halihó!
Nekem már úgy ahogy megy a tuning, csak egy kis fogalom ismeretekre lenne szükség:
ha jól értelmeztem (sokszor nem volt róla szó) a VID a processzor alapfeszültsége.
De ugye ez AZ amit az adatlapján írnak, és nem AZ amit a bios kiír?
Mert auto-n van a fesz.-szab., felhúztam 3.1GHz-re (E2180), de már nem emlékszem mennyi volt első bekapcsoláskor, most 1.397 ír, sajna nemtom a gyári értékeit (kerestem Intel oldalon, de ott nincs)Ebből következik a második kérdésem:
amikor emelt feszültségekkel dolgozunk, hogy hívjuk azt az értékét a feszültségnek amikor a CPU idle van? (Mert ugye terhelés mellett a drop, és a lap korrekciója révén (persze ha tud ilyet) megváltozik az érték). Emelt üresjárati fesz.? (elég mókásan hangzik)
3. kérdés:
Terhelés mellett lemegy 1.376-ra, ez csak 0.021 drop. Akkor ugye a lap is adott neki még egy kis feszt? Mert szerintem ez elég kevés lenne, csak úgy "magától"(lehet zavaros a fogalmazás, de talán kibogozzátok)
Egyenlőre több nem jut eszembe, de ez a 3 is elég egyszerre. (szerintem nektek is, nehogy sok legyek
)
Köszönöm előre is: petiapo
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Subaru topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Facebook és Messenger
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Autós topik
- Sorozatok
- Tőzsde és gazdaság
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- További aktív témák...
- Ryzen 7 8700G /// Új, csak kipróbált // Számlával és Garanciával!
- AMD Ryzen 5 5600 - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Intel Core i9-14900KF 24-Core 3.2GHz LGA1700 Box (BX8071514900KF) Processzor! BeszámítOK
- Ryzen 5 9600X ///Új, csak kipróbált // Számlával és Garanciával!
- AMD Ryzen 7 5700X processzor eladó /Garanciás/
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest