Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
BRIKLY
veterán
-
BRIKLY
veterán
az lehetetlen hogy 3Ghz-en nem megy...
C'N'Q Default---- így sem változik.
viszont elmesélhetné nekem valaki hogy ezek mik? melyiket kapcsoljam be,és mire jók? (CPU C1E support,stb.)ja, és CPU-Z szerint 1.120V a proci fesz. terhelés nélkül is, és AIDA64 stabilitásteszt alatt is..
-
BRIKLY
veterán
ha 5 Mhz-et húzom akkor is. az automatikus tuning 5Mhz-enként teszteli,690/510-nél még ment volna tovább,de én megállítottam,és belőttem 690/500-ra. hőfokra nem panaszkodhat mert eddig max 38fokos volt.
most megpróbálom végig várni az automatikus tuningot. 690/540Mhz-nél jármegpróbálom azt az msi izét
-
BRIKLY
veterán
megmondom ôszintén nem a 3dmark pontokra hajtok hanem a játékok FPS-eire.nem játszom sokat,de amikor elkap a járszhatnék akkor a fentebb emlitett 2 játékot szeretném normálisan játszani. CoD4 ben multit..ott meg minden fps kincs. bár még ki sem próbáltam hogy hogy megy rajta. annó szutyok integrált vga-val is ment,szóval mennie kell..
ja,és nekem nem kell HD felbontás. 17" CRT monitorom van,szóval az 1024*768-nál nagyobb felbontás felesleges.akkor mit mondotok?érdemes tuningolnom a Vga-t?? -
BRIKLY
veterán
csak azért kérdezem mert akkor nekiesek tuningolni a vga-t.. ATI Overdrive 710Mhz GPU,és 520Mhz memória órajelen hajtotta az autómatikus tuningban. persze 5Mhz-enként tesztelte..
és végig 36fokos volt. szóval mehet neki a tuning. tápos topicban azt írták fogyaszt 25W-ot. szóval ezzel a táppal is tolhatom neki
(eredeti órajel: 650/400Mhz) -
BRIKLY
veterán
majd ha az okosabbak felkelnek biztos segítenek
darál0w azt mondta neked hogy lődd át 73ra.. akkor valahogy át lehet...
ja,és ha már tuning topic.. szerinted melyik gyengébb: a procim,vagy a VGA-m? (úgy értem hogy a procim ki bírja hajtani a VGA-m? , vagy nagyobbat is ki bírna?)
-
ETOM
addikt
-
enemy107
senior tag
Nekem az intel nem jött ki 38 fokból még nyáron sem,a nagy melegben, durva tuning közben sem. Nem volt még AMD-m, lehet hogy ez természetes, nekem rémísztő.
AUTO feszeken nem tuningolunk!!! Csak ha bátrak vagyunk. Csak példa nekem a lapom ezen a beállításon amin használom 1.28V CPU (load) auto feszen 1.47V-ot ad.
-
TotO'
aktív tag
-
Blaze71
őstag
Ha AMD K 10 proci mellé teszed, akkor Unganged módban akár mindegy is lehet. Egyéb esetben vedd figyelembe, hogy mennyi memória hely van a lapodon. Ha 2, akkor úgy is veszel majd összesen 4 GB-ot, tehát az 1x2 GB az ajánlott. Ellenkező esetben 2x1 GB. Tuning szempontjából tök mindegy.
Az a kérdés, hogy milyen proci és mennyi a tervezett memória igény.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gaming notebook topik
- YouTube
- AliExpress tapasztalatok
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Dell notebook topic
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Intel Core I9 14900F - 24mag/32szál - Új, Gari 2030.08.27. -ig - Eladó!
- Intel Core i7 - 12700 12Mag / 20Thread - LGA1700 - 3.6GHz - 4.90 GHz, 25M Cache
- AMD Ryzen 5 7600X BOX - Új, 3 év garancia - Eladó!
- AMD Ryzen 5 7600x - 2026.02.01 GARI - Dobozos
- Intel Core Ultra 9 285K - Új, Gari 2028.08.05. -ig - Eladó!
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire PULSE RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest