Új hozzászólás Aktív témák

• laacika

tag

válasz enemy107 #42911 üzenetére

Szia.Hát bevallom őszintén hogy tetszik hogy a 2,8-as proci 3.4-en ment de vissza vettem mert északa zavart hogy a cpu hűtőm nem a megszokot 1500-1700-al pörgött hanem muszály volt neki olykor olykor 2000-2100 környékére pörgetni,és hol pörgette ennyivel hol vissza ment 1800 környékére és ez zavart,egyépként szerintem nagyon jól hűt a hűtőm a gyárihoz képest,mert csak 2 hőcső van benne és csak egy 80mm es venti van előtte,na most itt én is olyasmit kérdeznék mint az előttem szóló hogy igy,hogy visszavettem 3100Mhz környékére igy nem sok még mindig neki az a 1,28v?nem lehet hogy felesleges neki annyi és azért is termel több hőt?alap órajel 2800Mhz és itt alap beállitásokkal majd hogy csak 1v-ot ad neki.Szóval jó lenne egy karakterisztika vagy valami hogy hány %-os túlhajtás esetén hány volt a szükséges a procinak,mindezt azér irtam le mert megilyesztett egy olyan mondat a neten hogy nem csak az emelt órajel ami fűt hanem a feleslegesen sok volt is.Köszi szépen válaszod,és más is adhat tanácsot aki egy kicsit is jártas-e téren.Én hót maki vagyok. :U :K

Új hozzászólás Aktív témák