- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen videókártyát?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hamarosan automatikusan települ a Microsoft 365 Copilot
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Az év végé érkeznek az AV2 kodek specifikációi
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Azonnali fotós kérdések órája
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
Új hozzászólás Aktív témák
-
togery
csendes tag
Sziasztok.
Lenne egy kis problémám, aminek megoldásához szeretném tapasztaltabb tuningosok segítségét kérni.
Van egy asus p6t alaplapom és egy intel i7 920as processzorom emellé 12 giga kingston 1333mh-es value ram
( és egy gtx 460 1gb de ő most nem játszik)
Nem játékra használom, nekem a gép munkaeszköz és minden plusz megahertz pénzre váltható.
A cél amit kitűztem egy stabil 4gh-es órajel.
Hűtéssel nincs gond, arról egy eztotech vízhűtőblokk és egy kb 35*12centis radiátor és a rajta lévő 3 12centis venti gondoskodik
tehát 4 gh-en leterhelve is 60 fok körül van a hőmérséklet.Nos végigzongoráztam sok olyan variációt amire azt írták,hogy stabil beállítás ehhez a kombinációhoz, és volt ami stabilnak tűnt, órákig ment a prime95 aztán mégis megadta magát.
Van egy olyan érzésem,hogy a memória lesz a szűk keresztmetszet.
Most 3.8ra visszavettem, hogy biztosan stabil legyen mert ez jobban megéri mint a bizonytalan 4gh.Kinek van valami ötlete?
Előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Edge Prémium dizájn, AI-élmény a zsebedben 12/512 GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP Zbook 14u G5 - i7-8GEN I 16-32GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- 144 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest