Új hozzászólás Aktív témák
-
BB9000
senior tag
válasz
Taposzeb #712 üzenetére
A szolgáltató hálózatába nem nyúlhatsz bele. A koax még a szolgáltató aktív eszköze előtt (ami egy modem, vagy egy modem és router kombó) jön be a házba. A szolgáltató ki fogja cserélni az aktív eszközét, ha azt egy villámcsapás tönkrevágja. Tehát azt nem kell védened. Másik oldal: ha a szolgáltató hálózatát megbontod és beteszel oda bármit is, akkor a szolgáltató nem fogja tudni garantálni a szolgáltatása minőségét. Ha észreveszi, hogy amiatt nem működik valami amit hibára jelentettél neki, akkor a kiszállás és hibaelhárítás költségeit rád is terhelheti. A szolgáltatás átadási pontja a szolgáltató eszközének a te saját eszközöd felé mutató portja. Csak az után lehet védelmet beépíteni. Ezt már korábban is leírtam. - erről ennyi -
Leválasztóhoz: Aki javasolta az bizonyára meg tudja neked indokolni miért kell. Szerintem ha minden földelés jó, akkor nincs rá szükség. A szolgáltató a bejövő koax árnyékoló vezetékét a bejöveteli ponton is le kellene földelje. Ha ezt nem tette meg, akkor lehet potenciálkülönbség föld és föld között. Én ezt nem hívnám földhuroknak. A leválasztó a túlfeszvédelem után kell, hogy legyen és akkor nem szól bele a védelem működésébe. A földhurokról és a potenciálkülönbségekről bővebben itt olvashatsz: Link
Új hozzászólás Aktív témák
- Meta Quest 3 128gb - Garanciás 2025.10.16-ig
- Eladó! Azonnal indítható Sugar Daddy társkereső az angol piacra Készen áll a pénztermelésre
- Apple Watch Nike S6 44mm Space Gray LTE, ajándék új szíjakkal, üvegfóliával és ütésálló tokkal!
- BenQ MW523 3D DLP Projektor, 3000 ANSI lumen, 143 óra üzemidő + 2db 3D szemüveg + Ingyen posta
- 16" macbook pro m1pro.
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Xiaomi Redmi Note 8 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Aorus Elite B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX3060 12GB Asus TUF GT301 600W
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest