-
PROHARDVER!
Ez egy agyalós-beszélgetős Covid-19 topik. Érvelni kötelező, a másikkal foglalkozni tilos, rettegőzés duplán, a szemlélet tudományos (a "meddig maradjanak a lezárások", azaz a társadalmi rész elfér, de csak szűken/járványhoz kapcsolódóan), ergo nem oltásellenes, nem hit alapú. Ami ebben a szellemben íródik, marad, ami nem, az nem, téríteni meg se próbálj.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bnss
veterán
válasz
rednifegnar #1246 üzenetére
"sztem 70%-ig nem engednenek privat oltast itthon."
Ez valószínűleg igaz, csak az a kérdés, hogy vajon van-e ekkora - a mai divatos szóhasználattal élve - oltakozó állampolgár?
koncsik
Nekem is elsőre tűzoltásnak tűnik ez a levél, pl. a GVH vizsgálat után. Az állami listára nem iratkoztunk még fel, valószínűleg valahol az utolsók között lennénk. Viszont jó lenne minél előbb visszazökkenni a régi kerékvágásba, a halovány esély egy nyugati vakcinára megér ötezer forintot. Bízunk benne, hogy lesz is belőle valami. Az oltás árára valahol azt olvastam, hogy 30 ezer forint alatt lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3! R3 7320U / 16GB DDR5 / 512GB SSD
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest