Hirdetés
- Hatalmas kijelzőt és saját fejlesztésű processzort kapott a Xiaomi Pad 7 Ultra
- Milyen széket vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- ZIDOO médialejátszók
- Amazon Kindle
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OLED TV topic
- Canon EOS DSLR topic
-
PROHARDVER!
Ez egy agyalós-beszélgetős Covid-19 topik. Érvelni kötelező, a másikkal foglalkozni tilos, rettegőzés duplán, a szemlélet tudományos (a "meddig maradjanak a lezárások", azaz a társadalmi rész elfér, de csak szűken/járványhoz kapcsolódóan), ergo nem oltásellenes, nem hit alapú. Ami ebben a szellemben íródik, marad, ami nem, az nem, téríteni meg se próbálj.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mozso
senior tag
En total elbizonytalanodtam, kinek mi, mikor lesz.
Volt tunetes kollega aki azota mar az irodai adminisztrativ munkara sem alkalmas, fel ev utan elkuldte a rendszer nalunk. De nem volt semmi mas oka ennek a visszaesesnek, mint a szerencsetlen kimenetelu Long Covid.
Hordhatom a maszkot a boltban, de nem tudom izolalni a csaladot es a gyereket es nem is akarom tobbet ezt az izolaciot.
Honapok ota lazulunk (azota meg is volt a Covid 2x + 2 masik virus valami).
Gondolkozom a 4. oltason, 5 honappal a harmadik utan, mert semmi mast nem tudok tenni, ezert kerdeztem mi az itteni konszenzus errol.
Most meg talan van oltas, juliusban mar tuti kidobjuk az osszes regi Pfizert es mivel a virnyak sehol sem tema, osszel letolt gatyaval fogunk menni elore. Ha lenne is uj koktel arra mar most kellene szerzodni, de ez itthon kizart.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Apple Watch 9 45mm LTE
- HP ProoBook 445 G7 laptop /Ryzen 3 4300U/8GB DDR4/256GB NVMe
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest