Hirdetés
-
PROHARDVER!
Ez egy agyalós-beszélgetős Covid-19 topik. Érvelni kötelező, a másikkal foglalkozni tilos, rettegőzés duplán, a szemlélet tudományos (a "meddig maradjanak a lezárások", azaz a társadalmi rész elfér, de csak szűken/járványhoz kapcsolódóan), ergo nem oltásellenes, nem hit alapú. Ami ebben a szellemben íródik, marad, ami nem, az nem, téríteni meg se próbálj.
Új hozzászólás Aktív témák
-
perempe
veterán
Erős kételyeim vannak, hogy megvéd engem és másokat. Engem mindig utazás után támadott. Hosszabb úton esetleg leveszem, mert egy koncertért közel 2x2 órát utazom + a BKV; akkor nincs még rajtam, ha a pékhez -rajta sincs- megyek, ami kb. egy perc. Idáig vonaton nem szóltak meg, pedig katonák is utaztak mögöttem több alkalommal.
Én csak az utazásról akartam beszélni, ill. arról, hogy betegen meg lehetne esetleg oldani tömegközlekedés nélkül. Én tünetek esetén nem megyek koncertre.
Új hozzászólás Aktív témák
- Csomagolássérült Lifefit 3Dx Motion Trainer vibrációs tréner +távirányító - 10 hó bolti garival!
- DJI Air 3 RC-N3 drón szett +Garancia +Care Refresh +táska
- Citizen Promaster Aqualand - BJ2169-08E
- DJI Air 2s drón szett - 5,4k video, 1" SONY CMOS + extrák (2S4) kettő darab akkumulátorral
- Renpho Reach masszírozó készülék
- ShieldUp Fóliavágógép tartozékaival
- HP ProBook 430 G3 laptop Pentium 4405U CPU (hibás)
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 7 - 14.5" 3K OLED Érintő 90Hz - Snapdragon X Elite - 32GB - 1TB - 2,5+év gari
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B760M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB NZXT H510 WHITE BeQuiet! 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest