- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kijelzőre és tartozékokra gyúr a Huawei MatePad Pro 12.2
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Házimozi belépő szinten
- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- Milyen egeret válasszak?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Hobby elektronika
-
PROHARDVER!
Ez egy agyalós-beszélgetős Covid-19 topik. Érvelni kötelező, a másikkal foglalkozni tilos, rettegőzés duplán, a szemlélet tudományos (a "meddig maradjanak a lezárások", azaz a társadalmi rész elfér, de csak szűken/járványhoz kapcsolódóan), ergo nem oltásellenes, nem hit alapú. Ami ebben a szellemben íródik, marad, ami nem, az nem, téríteni meg se próbálj.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peat;)
veterán
válasz
Soma01 #18238 üzenetére
Nekem ez új, hogy vektorosnál lesz 3. shot, én erről még nem olvastam.
Szerintem még ők sem tudják mi lesz. Úgy beszél mindenki a pfizer oltásról mint ha végtelen lenne belőle. Ha kell 3. shot is akkor a pfizer 3 millió emberre elég max ismereteim szerint (mert valamennyit félre is raknak várandósoknak, politikusoknak, 10,5 millió adagra van szerződés nem?).
Szóval ha lesz 3. oltás, akkor az 100% hogy vagy nem mindenkinek, vagy nem mindenkinek pfizerrel.
Szerintem opcionális lesz a 3. oltás egyébként, aki kapja marja alapon, kevés pfizer és sok kínai. Vektorossal nem tudom mennyire életszerű harmadik löket.
Akik pfizerre, modernára vágynak hozzám hasonlóan majd, mert voltak olyan balfékek mint én és nem vártak ki...azok szerintem a kereskedelmi forgalomban reménykedjenek, hátha előbb utóbb megvásárolhatóak lesznek ezek a vakcinák magánszemély számára. Ezek a petíciók stb dolog tök érdektelen, biztos ezzel a pár ezer emberrel fog foglalkozni a politika, amikor választásra készül...ha pár száz ezer ember ugrálna akkor lenne értelme, politikai haszon ezzel foglalkozni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Posta, csomagküldés
- BestBuy topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Spórolós topik
- Villanyszerelés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kijelzőre és tartozékokra gyúr a Huawei MatePad Pro 12.2
- PlayStation 5
- Autós topik
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy Watch 5 /12 Hó Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E744 - i5-4GEN I 4GB I 500GB I 14" HD+ I DP I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest