Hirdetés
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Philips LCD és LED TV-k
- DV digitalizálás
- Kivizsgálja az Arc meghajtó magasabb többletterhelésének az okát az Intel
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- 3D nyomtatás
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Ez egy agyalós-beszélgetős Covid-19 topik. Érvelni kötelező, a másikkal foglalkozni tilos, rettegőzés duplán, a szemlélet tudományos (a "meddig maradjanak a lezárások", azaz a társadalmi rész elfér, de csak szűken/járványhoz kapcsolódóan), ergo nem oltásellenes, nem hit alapú. Ami ebben a szellemben íródik, marad, ami nem, az nem, téríteni meg se próbálj.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peat;)
veterán
válasz
Soma01 #18238 üzenetére
Nekem ez új, hogy vektorosnál lesz 3. shot, én erről még nem olvastam.
Szerintem még ők sem tudják mi lesz. Úgy beszél mindenki a pfizer oltásról mint ha végtelen lenne belőle. Ha kell 3. shot is akkor a pfizer 3 millió emberre elég max ismereteim szerint (mert valamennyit félre is raknak várandósoknak, politikusoknak, 10,5 millió adagra van szerződés nem?).
Szóval ha lesz 3. oltás, akkor az 100% hogy vagy nem mindenkinek, vagy nem mindenkinek pfizerrel.
Szerintem opcionális lesz a 3. oltás egyébként, aki kapja marja alapon, kevés pfizer és sok kínai. Vektorossal nem tudom mennyire életszerű harmadik löket.
Akik pfizerre, modernára vágynak hozzám hasonlóan majd, mert voltak olyan balfékek mint én és nem vártak ki...azok szerintem a kereskedelmi forgalomban reménykedjenek, hátha előbb utóbb megvásárolhatóak lesznek ezek a vakcinák magánszemély számára. Ezek a petíciók stb dolog tök érdektelen, biztos ezzel a pár ezer emberrel fog foglalkozni a politika, amikor választásra készül...ha pár száz ezer ember ugrálna akkor lenne értelme, politikai haszon ezzel foglalkozni.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Direct One (műholdas és online TV)
- Politika
- Sorozatok
- Melyik tápegységet vegyem?
- Nők, nőügyek (18+)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- További aktív témák...
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest