- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Szélesre tárt ablak: Teszten az LG UltraGear 45GX950A OLED monitor
- Milyen notebookot vegyek?
- Apple MacBook
- Mini PC
-
PROHARDVER!
Ez egy agyalós-beszélgetős Covid-19 topik. Érvelni kötelező, a másikkal foglalkozni tilos, rettegőzés duplán, a szemlélet tudományos (a "meddig maradjanak a lezárások", azaz a társadalmi rész elfér, de csak szűken/járványhoz kapcsolódóan), ergo nem oltásellenes, nem hit alapú. Ami ebben a szellemben íródik, marad, ami nem, az nem, téríteni meg se próbálj.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Z.É.T. #16724 üzenetére
mivel van itthon vagy 3m idióta, akik így is úgy is megakadályozzák a nyájimmunitást, mert akkora megfejtésben vannak, nem tudsz mit csinálni. én legalábbis ezért vettem fel a "be vagyok oltva, a többiek csesszék meg" attitűdöt. és nyilván nem azokra értem, akik nem kaphatnak oltást, az egy tragédia, hogy nekik védtelenül kell pörgetni az oroszruletten az idióták miatt.
sajnos semennyire sajnálatot nem érzek egyébként, amikor egy megfejtésben lévő alusipkást elkap ez a szar -- én is gyarló vagyok
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, felbontott Philips Series 7000 BHS752/00 kerámia hajvasaló - 2 év magyar bolti garival! -
- DJI NEO Fly More Combo (FMC) drón szett - garancia 2026.11.17-ig
- DJI Air 2s Fly More Combo drón szett (FMC) 3 akkuval, ND és NDP szűrőkkel - megkímélt állapot
- Xiaomi Yunmai Fascial masszázs pisztoly (Massage Gun)
- DJI Mavic 3 Pro Fly More Combo RC Pro - drón szett újszerű állapotban, garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G6: i7-8G I 16GB I 256-512 SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R9 5900X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged