- Személyesen Zuckerberg toborozza a szuperintelligenciát építő AI-csapatot
- Bemutatkoztak a be quiet! Pure Power 13 M szériás tápjai
- Miért nem működik a 4K 60 Hz minden HDMI kábellel?
- AI-ra, játékra, mindenre kiváló lehet a Gigabyte új PC-je
- Hamarosan kapható a Razer új, kábelmentes töltéssel kecsegtető egérpadja
- Apple MacBook
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- Fujifilm X
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Melyik tápegységet vegyem?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen egeret válasszak?
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
-
PROHARDVER!
Ez egy agyalós-beszélgetős Covid-19 topik. Érvelni kötelező, a másikkal foglalkozni tilos, rettegőzés duplán, a szemlélet tudományos (a "meddig maradjanak a lezárások", azaz a társadalmi rész elfér, de csak szűken/járványhoz kapcsolódóan), ergo nem oltásellenes, nem hit alapú. Ami ebben a szellemben íródik, marad, ami nem, az nem, téríteni meg se próbálj.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kékes525
félisten
Igen, halottam és tudom is, hogy a vírus összes fehérjéje ellen készül antitest. Viszont a tüskefehérje a legimmunogénebb, nem véletlenül ezt választották a vakcinák döntő többsége támadáspontul. Ha a legimmunogénebb fehérje ellen ilyen kevés az antitest termelődés, akkor még kevesebb lehet a többi fehérje ellen termelődött antitest mennyisége. Másrészt a tüskefehérje a legérzékenyebb pontja a vírusnak. Ha ehhez hozzákapcsolódik egy antitest, akkor biztos hogy nem tud bejutni a sejtbe. Úgyhogy ez nem nyugtat meg engem.
De mint írtam, lehet hogy csak most indult meg a termelődés. A Sinopharm 2. oltása után az antitest termelődés felfutás 28 napon belül történik meg. Ebben reménykedek, hogy nálam az utolsó héten kezd felfutni az antitest termelődés.
Új hozzászólás Aktív témák
- E-roller topik
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Nagyon meghúzza a nadrágszíjat az Intel
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- PlayStation 5
- Tőzsde és gazdaság
- Summer Game Fest 2025 - Az összes bejelentés egy helyen
- Apple MacBook
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- További aktív témák...
- Új, felbontott Philips Series 7000 BHS752/00 kerámia hajvasaló - 2 év magyar bolti garival! -
- Egyedi ékszerdobozka
- DJI Mavic 2 Zoom drón, gyári dobozában, 4 db aksival és táskával eladó
- DJI Mini 3 Pro Fly More Combo RC drón szett - 3 akku +szűrők +táska
- Nux NDL-3 Hook Drum and Loop - dobgép és looper pedál
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 Plus Enermax 750W
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged