Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Rick4

félisten

válasz #01110937 #5977 üzenetére

Onnan kanyarodtam ide, hogy el se kanyarodtam az általam felvázolt vonalhoz képest, nekem egy volt fontos, mi helyett használom, és mennyi pénzt spórol egy sima bankszámlához képest.
    Azért kerül ide az mkb, mert egyrészt sokan szeretnék tudni, mégis mit lehet ezzel elérni, megéri e a látszólagos spórolás a rizikót, hogy benyelik-e, letiltják-e a pénzét, nem tud gond esetén bemenni egy bankfiókba, és mivel az mkb itthoni bankok közül elég korrekt számlakonverziós devizaárfolyammal számol, ráadásul nekem ott van a céges számlám is, én ezzel tudok könnyen számolni, másoknek meg szerintem 6-7 példán keresztül már számolhatóvá válik a saját esetük.
    Végülis majdnem jogos, hogy nincs ingyen a kártyával feltöltés sem, mivel egy 500K-s pénz hozzáadás gpay-jel fizetve 3200HUF, viszont most utaltam 500K-t a wise-ra, annak a banki költsége az mkb oldalon 1500+598Ft volt, tehát a sima utalás+ a wise-on váltás még mindig jó lehet, 1259 usd-t ér a wise-on, és 1240-et az mkb-nál, mínusz a kártyakibocsátó árfolyama majd lekönyvelés után, de van mellé mindenféle számlavezetési díj, egyéb tételek, szóval szóval aki akarja az megérti, miről írok, aki nem, az meg nem.
    De hogy visszakérdezni ezen mit kell, azt végképp nem látom, le van írva minden, mi miért úgy van, ki kivel van, aki elsőre nem érti, olvassa el másodszorra...

Új hozzászólás Aktív témák