Hirdetés
- Mi az optikai internet és hogyan működik?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Projektor topic
- Milyen széket vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Home server / házi szerver építése
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
-
PROHARDVER!
Wise díjak [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
bb71
őstag
1. az általános Wise számlára utaltam és közleménybe a Pxxxxxx azonosítót írtam.
itt sajnos user error volt, mert Wise-nak jelzett értéknél kevesebbet utaltam el...2. a nevemen lévő Wise-os forint számlaszámra elutaltam 1Ft-ot, ez sem jelenik meg...
UPDATE: megérkezett, amíg írtam...Az 1. pontbeli esetnél nemrég megjelent, hogy kevesebb érkezett - és utalás megszakítva felirat -, de lehet javítani az utalást:
- a kevesebb összeget elfogadom
- kipótolom a hiányzó összeggel (még utalok kintről Wise-ba)Először próbáltam elfogadni a beérkezett összeget - 10x ... egyszer sem fogadta el a rendszer, mindig megszakítva a folyamat jelző.
UPDATE: az eredeti kisebb utalt összeg lesz belőle, ez is frissült, amíg írtam!Végül elutaltam a hiányzó összeget... hogy mi lesz ebből?!
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Wuthering Waves
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Anime filmek és sorozatok
- Indul a ChatGPT Health
- Mi az optikai internet és hogyan működik?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Projektor topic
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Autós topik
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Keresünk dokkolókat
- iPhone 12 Mini 64GB 100% (GARANCIÁBAN CSERÉLT)
- iPhone 16 128 GB Plus White - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest