Hirdetés
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Apple asztali gépek
- OLED monitor topic
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen videókártyát?
- iPad topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
-
PROHARDVER!
TP-Link WDR3600 - N600 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sinisi
senior tag
Az attól függ, hogy melyikre gondolsz. A mountosat elolvastam. Nem tudok a beépített felülettel formázni mert 2,2Tb fölötti az eszköz, és az írás ezen esetre nem terjed ki. Win alatt formáztam meg. Talán nem csinált mount pontot a progi amivel formáztam, és ezért nem tudja az automount felcsatolni? Bár a formázáskor "mnt"-t adtam meg Label-nek, pont azért amiért írtad... hogy fölcsatolja de ez nem történik meg... Azt sem értem, hogy ha látja és hozzá tudom adni a csatolási pontnál akkor miért nem tudom használni úgy mint a másik eszközt(azt lehet ide-oda csatolgatni és tudom használni, tehát a másik eszközzel ilyen tekintetben nincs semmi gond, ezért gondoltam arra, hogy a mount pont hiányozhat amit a wines progi nem csainált meg...) Szóval passz...
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Hisense 43A6BG 108 cm / 43" 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3726
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest