Hirdetés
-
PROHARDVER!
A Toyota cégcsoport napjaink vezető gépjárműgyártója. Eladásokat tekintve első helyen áll a világ autógyártó csoportjai között. Ezt a helyet a hibridautók terén elért eredményinek köszönheti.
A Toyota cégcsoport tartozó márkák és érdekeltségek: Daihatsu, Lexus, Yamaha, Scion, Subaru, Hino, Isuzu, Toyota.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kw3v865
senior tag
válasz
jozsi252
üzenetére
Köszi, a Corollámba is MANN-t tettem eddig mindig, de azért kérek árajánlatot nem márkaszerviztől is gyári alkatrészekre. Most alaposabban is utánanéztem, 0W20 kell bele mindenképp, de amúgy semmi különleges elvárás nincs, API SN szabványt teljesíti már szinte mindegyik olaj, tehát igazából az a kérdés, megér-e nekem pár ezer forint pluszt a gyári alkatrész és olaj. A pollenszűrő az érdekesebb, az nem olyan kritikus alkatrész mint az olaj- vagy a levegőszűrő. MANN-ból is van több fajta. Talán azon megéri spórolni, hogy az olcsóbbat vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
- Jura Ena 8 kávégép
- Xiaomi Roborock S6 Pure robotporszívó hibátlan állapotban.
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Saeco Intelia Deluxe (HD8904) automata kávéfőző cappuccino fejjel
- Xiaomi Electric Scooter 5 Max hosszú garancia + gyorstöltő, azonnal vihető
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Playstation 4 Slim 1 TB kontroller 6 hó garancia, számlával!
- iPhone 17 256 GB Levander - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Apple iPhone 15 ProMax 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest