Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Elegánsan vizezné be a munkaállomásokat az Artic
- Először beszélt bővebben az új Xbox konzolról a Microsoft
- Párduc a gépben: teszten az ASUS ExpertBook Ultra
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Befutott a régóta várt, sok P-maggal kitömött, LGA1700-as Core sorozat
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szali
tag
Nekem is ugyanaz a gondom támadt, mint a kovacsgabor-nak, nem indul a TC.
Eddig 6.03a-t használtam, a hozzávaló regisztrációs kulcssal
és több hónapja hibátlanul működött, sőt korábbi win reinstall előtt is így használtam. Kb egy hete csak TC reinstallall hajlandó elindulni, de egyszer, aztán gép újraindítás után már nem hajlandó reagálni. tööbször is újrainstaláltam, prűbáltam a 6.51 shareware-t is, de azzal is ugyanez a helyzet, az installt követő boot után már nem indul...
És már próbáltam úgy is, hogy rákerestem a registryben a ''ghisler'' szóra és az ilyen bejegyzéseket, tehát a Total bejegyzéseit kitöröltem, és úgy installáltam a shareware verziót, ''kulcs'' nélkül. semmi.
Itt már az én tudományomnak is vége van. Valaki tud valami okosat mondani, azon kívül, hogy biztos nem volt jogtiszta és azért nem fut?
Peace
Szali
Új hozzászólás Aktív témák
- Idő előtt felbukkant a Galaxy A57 egy európai webshopban
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Chieftec-Prohardver nyereményjáték
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen okostelefont vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- MWC 2026: Újból érik a szeder az Unihertz kertjében
- Elegánsan vizezné be a munkaállomásokat az Artic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- LG UltraGear Gaming Monitorok : FRISS -30%
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB DDR5 RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- 2000GB NVMe SSD, 1 év gar
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S24 Ultra 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, beépített S Pen, Galaxy AI 12/256 GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
és több hónapja hibátlanul működött, sőt korábbi win reinstall előtt is így használtam. Kb egy hete csak TC reinstallall hajlandó elindulni, de egyszer, aztán gép újraindítás után már nem hajlandó reagálni. tööbször is újrainstaláltam, prűbáltam a 6.51 shareware-t is, de azzal is ugyanez a helyzet, az installt követő boot után már nem indul...