Hirdetés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple MacBook
- 3D nyomtatás
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- GeForce RTX 5080-nak álcázott 5060-at kapott egy pórul járt vásárló
- Hard Disk Sentinel: S.M.A.R.T., okosan
- Milyen Android TV boxot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szali
tag
Nekem is ugyanaz a gondom támadt, mint a kovacsgabor-nak, nem indul a TC.
Eddig 6.03a-t használtam, a hozzávaló regisztrációs kulcssal
és több hónapja hibátlanul működött, sőt korábbi win reinstall előtt is így használtam. Kb egy hete csak TC reinstallall hajlandó elindulni, de egyszer, aztán gép újraindítás után már nem hajlandó reagálni. tööbször is újrainstaláltam, prűbáltam a 6.51 shareware-t is, de azzal is ugyanez a helyzet, az installt követő boot után már nem indul...
És már próbáltam úgy is, hogy rákerestem a registryben a ''ghisler'' szóra és az ilyen bejegyzéseket, tehát a Total bejegyzéseit kitöröltem, és úgy installáltam a shareware verziót, ''kulcs'' nélkül. semmi.
Itt már az én tudományomnak is vége van. Valaki tud valami okosat mondani, azon kívül, hogy biztos nem volt jogtiszta és azért nem fut?
Peace
Szali
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Gumi és felni topik
- LED világítás a lakásban
- Jogász topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Humble szökevények 500-2500Ft
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A320M R3 1200 8GB DDR4 370GB SSD GTX 1050Ti 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3993, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Samsung C27F396FHR 27 VA FHD 4ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
és több hónapja hibátlanul működött, sőt korábbi win reinstall előtt is így használtam. Kb egy hete csak TC reinstallall hajlandó elindulni, de egyszer, aztán gép újraindítás után már nem hajlandó reagálni. tööbször is újrainstaláltam, prűbáltam a 6.51 shareware-t is, de azzal is ugyanez a helyzet, az installt követő boot után már nem indul...