Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
- 

AttyVin
aktív tag
válasz

martin555

üzenetére
						Kicsit valóban lutri a dolog. Én eddig három akkut használtam (A200).
Kétszer vásároltam a net-en "Toshiba" akkut az eredeti helyett (4400 mAh).
Az első (6600 mAh-ás közvetlen hongkongi rendelés) - folyamatos használat mellett - kb. 19 hónapot bírt ki. Azután olyan hiba jelentkezett, hogy amikor egy bizonyos töltés alá esik, akkor mindenféle előzetes jelzés nélkül egyszerűen kikapcsolja a gépet. Ezért mindenképpen le kellett cserélni.
A második egy 9900 mAh-ás, de már itthoni cégnél vett, ami tavaly november óta megy és egyelőre nincs probléma vele, bár mintha a kapacitása egy kicsit gyengült volna. Sajnos elfelejtettem az újkori állapotot feljegyezni...
Az eredeti kiskapacitású is működőképes még, igaz már gyorsabban merül, mint újkorában (kb. 3 éves).
 - 

Kbali
nagyúr
válasz

martin555

üzenetére
						Elképzelhető, hogy kifogtál egy nagyon ügyes hamisítványt. Egyébként más márkáknál is pont ilyen arányban hallani meghaló utángyártott (másolt kínai) akksikról.
Esetleg vidd be egy akku felújító céghez, hátha tudnak kezdeni vele valamit.
Amúgy a gépet egy jó akkuval kipróbáltad már? Lehet, hogy a töltőelektronika makkant meg. Esetleg triviálisabb: nincs kicsit elmozdulva az akksi? Nekem asztalon ide-oda tologatott gépnél csinált olyat, hogy elmozdult az akksi biztosító pecke és nem érintkezett rendesen az akkumulátor. - 

- 

Satellite
tag
válasz

martin555

üzenetére
						Az LCD-zsanérokon nem lehet állítani, ha netán kifáradnak vagy eltörnek, akkor csak cserélni lehet őket.
Ha a gépben lévő tápegység-aljzat forrasztása kilazul, akkor azt (általában) meg lehet forrasztani, - de ezzel lehetőleg vidd a márkaszervízbe, mert egy efféle alaplap nem igen szereti, ha sima, 220 V-ról működő pillanatpákával esnek neki...
A modem drivert és a kártyaolvasó programját töltsd le a gyári honlapról, azzal jó lesz. (link a korábbi hozzászólások között ).
Az akku új korában 2-3 órát is kibírt, egy ilyen korú gépnél még az általad beírt működési idő is igen tiszteletreméltó! Ha többre vágysz, valószínűleg egy újat kell beszerezned.
A gép specifikációját itt találod meg: [link]
Azt meg, hogy a gép melyik részén mi mire való, ugyanott találod meg, ha baloldalt rákattintassz a ''Product Tour'' feliratra. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba áron dobozos új Hp Laptop! /AMD Ryzen 5-7520U/8 GB/256 SSD/FHD/Garancia/
 - Akciós áron, Új Lenovo ThinkPad T14 Intel Core Ultra i7-165U/16GBRAM/512SSD/14" FULL HD+ IPS kijelző
 - HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
 - Szép HP EliteBook 840 G9 "Kis Tervező" Érintős Ultrabook Fémház 14"-40% i7-1265U 32/1TB Iris Xe FHD+
 - Profi! HP EliteBook 840 G9 Hordozható Érintős Ultrabook Fémház 14"-40% i7-1265U 32/512 Iris Xe FHD+

- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
 - S. Mario PC! Hogy fusson a Super Mario! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
 - HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3614
 - Elden Ring PS5 játék
 - Lenovo 14 Ideapad 3 FHD LED Matt i3-1115G4 4.1Ghz 8GB 256GB SSD Intel UHD Graphics Win11 Garancia

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Janou